Πολιτική

Κώστας Καραμανλής: Υπάρχει καλύτερη Ελλάδα… στη Ραφήνα! Τσίπουρα και πενιές με Νατάσα Παζαϊτη (ΦΩΤΟ)

Σε γνωστό τσιπουράδικο της Ραφήνας εθεάθη πριν από δύο εβδομάδες ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Νατάσα Παζαϊτη και μία φίλη της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, είναι από τις ελάχιστες φορές που το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος κάνει κοινή δημόσια εμφάνιση, αφού το πρόγραμμα της συζύγου του Κώστα Καραμανλή, Νατάσας Παζαϊτη είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο.

Για φαγητό και ποτό

Αποφεύγοντας το… κλεινόν άστυ, οι δυο τους έχουν δημιουργήσει τον δικό τους κύκλο στα Μεσόγεια κι έτσι, με σύμμαχο και τον καλό καιρό, Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαϊτη αποφάσισαν να διασκεδάσουν πηγαίνοντας αρχικά για φαγητό και στην συνέχεια για ποτό σε ένα από τα πιο γνωστά ουζερί της πόλης τους.

Στην παρέα βρισκόταν μία καλή φίλη της Νατάσας και οι τρεις τους έφτασαν στην αγαπημένη ταβέρνα του πρώην πρωθυπουργού στη Ραφήνα. Εκεί πληροφορήθηκαν από τους θαμώνες ότι στις “Παλιές Αναμνήσεις”, ένα από τα πιο γνωστά ουζερί της Ραφήνας, γινόταν μια βραδυά με ζωντανή μουσική.

Χωρίς κοστούμια και γραβάτες, φορώντας τζιν παντελόνι, μία μπλε μπλούζα κι ένα λευκό γιλέκο, ο Κώστας Καραμανλής έφτασε στο συγκεκριμένο μαγαζί με την σύζυγό του και τη φίλη της.

Εκεί η παρέα διασκέδασε με την… ψυχή της, με την ορχήστρα μάλιστα να κάνει… ουκ ολίγες φορές το χατήρι του πρώην πρωθυπουργού και να παίζει τα αγαπημένα του τραγούδια.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως το τσίπουρο έρεε άφθονο στο τραπέζι, με τους εργαζόμενους μάλιστα να γνωρίζουν τις… προτιμήσεις του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τους πελάτες του καταστήματος.

Πηγή: Εφημερίδα Spirto

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επιτυχής η πρώτη δοκιμή του συστήματος αυτόματης πέδησης ETCS στα τρένα, παρουσία του Κωνσταντίνου Κυρανάκη
Η σημερινή δοκιμή του συστήματος αυτόματης πέδησης, που παρακολούθησε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αφορούσε περιπτώσεις υπέρβασης ορίου ταχύτητας και παραβίασης κόκκινου σηματοδότη
Ο αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης
«Καμία συμφωνία για τυπική ή άτυπη αναστολή του διαλόγου με την Τουρκία» δηλώνει ο Γιώργος Γεραπετρίτης
«Πάγια εθνική θέση η προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για τη συγκεκριμένη και μόνο διαφορά» υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών για το θέμα της οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο
Ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης συναντήθηκε με τον Αμερικανό ΥΠΟΙΚ – Στο τραπέζι αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης εξέφρασε τη βούληση της Ελλάδας για την προσέλκυση αμερικανικών άμεσων επενδύσεων και τεχνολογικών κολοσσών, καθώς και το ελληνικό ενδιαφέρον για αμερικανικές επενδύσεις στο πεδίο της Τεχνητής Νοημοσύνης και των data centers
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης με τον Αμερικανό ΥΠΟΙΚ Σκοτ Μπέσεντ