Δευτέρα, 21 Οκτ.
17oC Αθήνα

Κουβέλης: Θα γίνουν εκλογές μέσα στο 2014

Κουβέλης: Θα γίνουν εκλογές μέσα στο 2014

Πρόωρες βουλευτικές εκλογές μέσα στο 2014, βλέπει ο Φώτης Κουβέλης αναλόγως και των αποτελεσμάτων ευρωκλογών αλλά και των συνεπειών της οικονομικής πολιτικής και της κοινωνικής έντασης, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ με τα σημερινά πολιτικά δεδομένα.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό MEGA ξεκαθάρισε ακόμη ότι δεν τον ενδιαφέρει η Προεδρία της Δημοκρατίας, παρότι είναι τιμητικό να κάνουν αναφορά στο πρόσωπό του.

Όσον αφορά τα εσωκομματικό ζήτημα που προέκυψε με την απουσία από τη ψηφοφορία του Βσσίλη Οικονόμου και του Γρηγόρη Ψαριανού και την κριτική του τελευταίου ότι το κόμμα λειτουργεί αντιδημοκρατικά, ο κ. Κουβέλης απέρριψε τους ισχυρισμούς του βουλευτή.

Για όλα τα θέματα είχαν ληφθεί αποφάσεις σε επίπεδο τομέων, ενώ είχαν επανειλημμένα εγκριθεί και από την Κεντρική Επιτροπή και «για όλα είχαμε συνεννοηθεί», είπε χαρακτηριστικά και όταν ρωτήθηκε γιατί δεν διεγράφη ο κ. Ψαριανός, απάντησε ότι το καταστατικό του κόμματος δεν προβλέπει τη διαγραφή μέλους.

Τέλος τόνισε ότι όποιος θέλει να διαφοροποιείται, πρέπει να διαφοροποιείται με όρους πολιτικούς και επισήμανε «ο καθένας κρίνεται με αυτό το οποίο καταθέτει ως δημόσια πολιτική πράξη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μελιτζανοσαλάτα, χωριάτικη, ντολμαδάκια, φάβα και τσίπουρο: Ιδού το μενού του Ecofin

Ο Στουρνάρας τους εξήγησε… τι εστί τσίπουρο!

Γιούπι! Κατάφεραν να καταργήσουν το φόρο για τις γούνες

Απ.Κακλαμάνης: Δεν είχα καμμία επικοινωνία με τον Γιώργο Παπανδρέου!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε