Πολιτική

Κρίσιμη η αυριανή μέρα για το ΠΑΣΟΚ

Με διαφορετικές προσεγγίσεις, οσον αφορά την πορεία του ΠΑΣΟΚ στο κυβερνητικό επίπεδο αλλά και στο μέτωπο της Κεντροαριοστεράς ενόψει των ευρωεκλογών, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πολύωρη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση ο πρόεδρος του του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος αναφέρθηκε στο διακύβευμα για τη χώρα και το ΠΑΣΟΚ, ωστόσο στελέχη όπως ο Μιχάλης Καρχιμάκης και ο Θάνος Μωραίτης εξέφρασαν την αντίθεσή τους για τις προτεραιότητεες του κ. Βενιζέλου ιδίως με αφορμή τις διεργασίες στο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Το ερωτηματολόγιο που προκάλεσε αναστάτωση στο ΠΑΣΟΚ

Να σημειωθεί ότι μεταξύ των στελεχών του ΠΑΣΟΚ υπάρχει μεγάλη αναστάτωση καθώς χτες τους εστάλη ένα ερωτηματολόγιο από την Κίνηση των 58 σχετικά με το πώς βλέπουν το μέλλον του ΠΑΣΟΚ.

“Δεν μπορεί να μου στέλνετε ερωτηματολόγιο για το πώς θα διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ” είπε προς τον κ. Βενιζέλο ο πρώην Γραμματέας Μιχάλης Καρχιμάκης ενώ ο Θάνος Μωραϊτης κατήγγειλε το επικοινωνιακό επιτελείο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τις διαρροές εναντίον στελεχών του κόμματος με αφορμή την Κίνηση των 11.

Έτσι στην αυριανή κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, ο κ Βενιζέλος θα παρουσιάσει ουσιαστικά την προσωπική του εισήγηση για την πορεία του κόμματος λαμβάνοντας ωστόσο υπόψιν του, όπως λένε συνερεγάτες του, τις παρατηρήσεις των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου.

Όσον αφορά το ερωτηματολόγιο που εστάλη σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο, λέγεται πως το έστειλε ο Θόδωρος Καρούλος μέλος της Κίνησης των 58 και πρώην υπεύθυνος Πληροφορικής στο ΠΑΣΟΚ επί Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος κατά πάσα πιθανανότητα δε θα παρίσταται αύριο στη συνεδρίαση της Κεντρική Πολιτικής Επιτροπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ώρα “μηδέν” για το ΠΑΣΟΚ

Βενιζέλος: Είστε μαζί μου ή όχι;

Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ και σε δημοσκόπηση του Τύπου της Κυριακής

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στη Βουλή η δικογραφία για Κώστα Καραμανλή και Χρήστο Σπίρτζη για τα Τέμπη - Τα επόμενα βήματα
Τα κόμματα, αφού  μελετήσουν τα περιγραφόμενα  μπορούν να καταθέσουν στην Ολομέλεια αίτηση με 30 τουλάχιστον  υπογραφές βουλευτών για την σύσταση Ειδικής Προκαταρκτικής Επιτροπής της Βουλής
Τέμπη: Στη Βουλή η δικογραφία για Κώστα Καραμανλή και Χρήστο Σπίρτζη 3
Υπηρετούν στην Αστυνομία 9.422 γυναίκες - «Πρωταγωνίστριες στον εκσυγχρονισμό του Σώματος», λέει σε post ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
«Η συμμετοχή των γυναικών δεν είναι απλώς ζήτημα ισότητας. Αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για μια πιο ανθρώπινη, δίκαιη και κοινωνικά ευαίσθητη αστυνόμευση»
Από δράση της Αστυνομίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών
Ανδρουλάκης: Η ενωτική ομιλία στο ΣΕΦ, τα μηνύματα αντεπίθεσης κι η έμμεση αναφορά στην Κωνσταντοπούλου – «Δεν είμαστε κόμμα – κομήτης»
«Η μαχητική προγραμματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ, που ταυτόχρονα δείχνει στους πολίτες ποιος εχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, ανεβάζει εκ νέου στροφές», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 3