Κυριακή, 7 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Κυβέρνηση: Το κράτος λειτουργεί – Δολοφονίες σαν του Φύσσα δεν θα ξανασυμβούν

Κυβέρνηση: Το κράτος λειτουργεί – Δολοφονίες σαν του Φύσσα δεν θα ξανασυμβούν

Σταθερότητα και αποφασιστικότητα είναι το μήνυμα της κυβέρνησης και με πάση θυσία θα πρέπει να αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα βίας και ακρότητας, ανέφερε κυβερνητική πηγή, για τη Χρυσή Αυγή, στο περιθώριο της επίσκεψης του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στη Νέα Υόρκη.

“Ο κόσμος θέλει να βλέπει αποφασιστικότητα, πρέπει να πάμε μέχρι το τέλος, με τα σωστά μέσα”, επισημάνθηκε χαρακτηριστικά απο κυβερνητική διαρροή, με το συμπλήρωμα πως “έτσι, περνάς το μήνυμα ότι το κράτος λειτουργεί”.

“έτσι, περνάς το μήνυμα ότι το κράτος λειτουργεί”

Η ίδια πηγή υποστήριξε ότι “εμείς, το μόνο που κάνουμε είναι να διαμορφώσουμε ένα πλαίσιο, στο όποιο θα κινηθεί η Δικαιοσύνη και η οποία έχει προχωρήσει και ο κόσμος βλέπει ποιοί ήταν αυτοί. Γεγονότα, όπως αυτό που συνέβη με τη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, δεν θα ξανασυμβούν. Τελείωσε”.

Γεγονότα, όπως αυτό που συνέβη με τη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, δεν θα ξανασυμβούν. Τελείωσε

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε ότι “κανείς δεν μπορεί να βάλει τη διαίρεση πάνω από την ενότητα, γιατί δημιουργείς μια αίσθηση απενεχοποίησης του δράστη”, υπογραμμίζοντας ότι “ακολουθούμε μια ευρωπαϊκή πολιτική η οποία δεν έχει αγκάθια ιδεολογικού τύπου, το μόνο ιδεολογικό πρόταγμα είναι να βάλουμε την Ελλάδα σε τροχιά επενδύσεων”.

Διαβάστε επίσης:

Σήμερα στη Βουλή «κόβουν» τη χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε