Πολιτική

Λεβέντης: Ποιούς αποκάλεσε ανόητους στη Βουλή

«Και αυτός ο αναπτυξιακός νόμος, θα καταλήξει ανενεργός, όπως κι εκείνος του 2014», εκτίμησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην Ολομέλεια κατά την συζήτηση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου.

Ενόψει της συζήτησης για τον εκλογικό νόμο, ο κ. Λεβέντης ξεκαθάρισε ότι η Ένωση Κεντρώων θα ψηφίσει μόνον για «απλή αναλογική» και διεμήνυσε πως «δεν θα κάνει καμία συζήτηση και καμία συναλλαγή» κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι την πρόδωσε όπως και ο Ανδρέας Παπανδρέου, αφού τώρα μιλάει για διατήρηση του μπόνους των εδρών στο πρώτο κόμμα.

Εξάλλου, χαρακτήρισε «ανόητους» όσους προτείνουν εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από τον λαό, «γιατί θέλουν να επιστρέψουμε στα Ιουλιανά και σε συγκρούσεις» και κάλεσε να προσεχθεί πολύ αυτό και να τελειώσει η συζήτηση.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1