Πολιτική

Λιάπης:Με έχουν στοχοποιήσει – Να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή

Τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση της εμπλοκής του ονόματός του σε υπόθεση αγοραπωλησιών ακινήτων την περίοδο 2005-2008, η οποία ερευνάται από τις εισαγγελικές Αρχές, ζητεί ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης.

Ο κ. Λιάπης δήλωσε:

«Κάποιοι, κάποια συμφέροντα, κάποια παράκεντρα εξουσίας θέλουν να με εξοντώνουν πολιτικά και ηθικά. Με έχουν στοχοποιήσει. Και ρίχνουν κατά ριπάς» σημειώνει ο κ. Λιάπης και προσθέτει: «Εγώ ζητώ από τους αρμόδιους φορείς να επιταχύνουν τη διερεύνηση της υπόθεσης για να λάμψει η αλήθεια.

» Και ζητώ να συσταθεί εξεταστική επιτροπή της Βουλής, για να διερευνήσει την υπόθεση και να αποδειχθεί ότι δεν έχω καμία σχέση με αυτή την βρώμικη υπόθεση. Κανέναν δεν γνωρίζω από τους εμπλεκομένους, ουδεμία σχέση είχα με αυτούς. Μου είναι άγνωστοι παντελώς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μεϊμαράκης: Σε 10 ημέρες πρέπει να έχετε ολοκληρώσει την υπόθεση!

Ξέσπασμα Βουλγαράκη στο twitter: Όχι Εξεταστικές! Δικαιοσύνη και άμεσα!

 

 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ