Πολιτική

LiveNews: Εκλογές την Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή LiveNews το απόγευμα της Παρασκευής (4/11), μια πιθανή ημερομηνία για τις εκλογές είναι η Κυριακή 9 Απριλίου, Κυριακή των Βαΐων ενώ στο τραπέζι είναι και η 2/4 αλλά με μικρότερες πιθανότητες σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Κυριακή των Βαΐων μπορεί να προτιμηθεί γιατί αρκετός κόσμος θα έχει πάει στα χωριά του οπότε θα μπορεί να ψηφίσει κιόλας εκεί.

Επίσης, ο Απρίλιος θεωρείται μια καλή εποχή γιατί οι περισσότεροι ψηφοφόροι της ΝΔ είναι ηλικιωμένοι και άρα ο μήνας αυτός που έχει πιο ομαλό καιρό, θα είναι προτιμότερος για την διαδικασία των εκλογών.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η δεύτερη επιλογή ημερομηνιών για εκλογές είναι οι: 14 Μαΐου ή 21 Μαΐου, ανήμερα του Αγίου Κωνσταντίνου.

 

 

 

 

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ