Τρίτη, 27 Αυγ.
26oC Αθήνα

Λοβέρδος: Ταυτίζομαι με το δίλημμα «Ελιά ή εκλογές»

Λοβέρδος: Ταυτίζομαι με το δίλημμα «Ελιά ή εκλογές»

Στο πλευρό του Ευάγγελου Βενιζέλου τάσσεται ο Ανδρέας Λοβέρδος, που μετά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, έθεσε επίσης το δίλημμα να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές αν τα ποσοστά της Ελιάς δεν είναι υψηλά.

«Όχι απλώς συμφωνώ απόλυτα αλλά μαζί με τον κ. Βενιζέλο συνδιαμορφώσαμε αυτήν τη γραμμή την προηγούμενη εβδομάδα. Ταυτίζομαι με την πολιτική αυτή», είπε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον Αθήνα 9,84.

«Μαζί με τον κ. Αηδόνη και με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συγκροτούμε μια 30άδα βουλευτών στη Βουλή, στην οποία στηρίζει η χώρα την πορεία της», πρόσθεσε.

Ο κ. Λοβέρδος απευθυνόμενος «σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες» είπε ότι «αν αυτός ο πολίτης δεν θέλει αστάθεια, θέλει σταθερότητα και συνέχιση της πολιτικής πορείας, φυσικά με διορθώσεις και παρεμβάσεις κοινωνικής συνοχής, αυτήν τη σταθερότητα δεν την εξασφαλίζει, αν δεν ψηφίσει την “Ελιά”».

Εξηγώντας δε το δίλημμα δήλωσε: «Εμείς θέλουμε ο κόσμος να ξέρει ότι είμαστε βαθιά δημοκράτες. Δεν μπορούμε άλλα να λέει ο κόσμος και άλλα να κάνουμε εμείς. Αν οι πολίτες επιβεβαιώσουν ότι θέλουν να πάμε σε εκλογές, δεν θα είμαστε αυτοί που θα παραβιάσουμε τη λαϊκή βούληση. Δεν θέλεις να συνεχίσουμε σε αυτήν τη γραμμή; Τότε αποσύρεις την εμπιστοσύνη σου σε εμάς. Θέλεις; Στήριξέ μας. Δεν είμαστε παρακολούθημα και βολικό δεκανίκι κανενός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κωνσταντινόπουλος: Ή Ελιά ή… φεύγουμε! Δεν υπάρχει επιστροφή

ΣΥΡΙΖΑ: Να μη σβήνονται τα χρέη κομμάτων που αλλάζουν… όνομα

ΟΟΣΑ: Προβλέπει ύφεση το 2014 και ανάπτυξη 1,9% το 2015…

Για τα… πανηγύρια! Κασσής σε Κωνσταντοπούλου: «Άντε να εισπράξεις κανά επίδομα

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε