Πολιτική

Λυκουρέντζος μετά την Τρόικα: Συνεχίζουμε με τους στόχους! Δεν εκβιάζομαι!

Κρίσιμη συνάντηση είχε σήμερα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος με την τρόικα η οποία επισκέφθηκε το υπουργείο Υγείας. Τι ζήτησαν οι δανειστές μας και τι είπεο κ.Λυκουρέντζος;

Οι τροϊκανοί ήρθαν με εξαιρετικά άγριες διαθέσεις απέναντι στον τομέα της Υγείας καθότι θεωρούν ότι ελάχιστα έχουν γίνει και οι δαπάνες έχουν ξεφύγει.

Γι αυτό, με βάσει και τα όσα έχουν διαμηνύσει οι «τεχνικοί» της τρόικα, ζήτησαν να ψαλιδιστεί εκ νέου η φαρμακευτική δαπάνη. Εξάλλου θεωρούν ότι τα φάρμακα αποτελούν τη μεγάλη πληγή του συστήματος ανεξάρτητα βέβαια εάν οι Έλληνες ασθενείς υποφέρουν από τις ελλείψεις. Αυτό μάλλον δεν τους αφορά καθόλου.

Βέβαια ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος επιχείρησε να αποκρύψει τις κακές διαθέσεις της τρόικας λέγοντας μετά τη συνάντηση ότι η συνεργασία ήταν ουσιαστική και χρήσιμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ IATROPEDIA

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1