Τετάρτη, 24 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Μαρία Δαμανάκη στο Newsit: «Δεν έκανα καμία δήλωση για μείωση του κατώτατου μισθού!»

Μαρία Δαμανάκη στο Newsit: «Δεν έκανα καμία δήλωση για μείωση του κατώτατου μισθού!»

Διαψεύδει κατηγορηματικά στο Newsit η Επίτροπος Μαρία Δαμανάκη, από τη Ρώμη όπου βρίσκεται, ότι έκανε οποιεσδήποτε δηλώσεις, σε οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης, σχετικά με τον κατώτατο μισθό.

«Ουδέποτε έκανα παρόμοιες δηλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα κατά τον τελευταίο τουλάχιστον χρόνο», πρόσθεσε η κα Δαμανάκη.

Επίσης, όπως τόνισαν από το γραφείο της κας Δαμανάκη, εκφράζουν την έκπληξή τους για το ποιός μπορεί να γράφει τέτοια πράγματα και μάλιστα παραμονές ευρωεκλογών.

Το θέμα ανάρτησε στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, αναφέροντας ότι οι δηλώσεις της κας Δαμανάκη έγιναν στον ΒΗΜΑFM. Λίγη ώρα αργότερα όμως η ανάρτηση “κατέβηκε”.

Ακολούθησε ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου όπου τόνιζε με ανακοίνωσή του ότι δεν υπάρχει θέμα νεας μείωσης του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα.
«Η δήλωση που ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης λανθασμένα ανέφεραν ότι έκανε σήμερα η κ. Δαμανάκη, δεν έχει γίνει. Είναι σαφές ότι δεν υπάρχει το παραμικρό ενδεχόμενο μείωσης του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα» τόνισε επίσης.
Διευκρίνισε επ’ αυτού ότι έχει συμφωνηθεί σε ανώτατο επίπεδο στην ΕΕ, καθώς και με την τρόικα, ότι δεν πρόκειται να υπάρξει η παραμικρή μείωση στον κατώτατο μισθό στην Ελλάδα.
«Το αντίθετο μάλιστα. Η σταδιακή άνοδος της εθνικής οικονομίας ανοίγει το δρόμο για την αντίστοιχη αύξηση των μισθών» είπε ο κ. Κεδίκογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκλογές 2014: Κάντε το τεστ για να δείτε σε ποιό κόμμα του παρελθόντος ανήκετε!

Εκλογές 2014: επίθεση Δούρου στο Σγουρό για το Debate

Πάγκαλος: Μικροαστοί όσοι με “έκραξαν” για τη Δούρου – “Ίσως έκανα λάθος” αλλά “δεν έχω ακούσει τις ίδιες αντιδράσεις όταν η Αυγή με λέει παχύδερμο”

Μύλος στον Πειραιά! Καταγγελίες Μιχαλολιάκου για στήριξη της Χρυσής Αυγής στο Μώραλη και για “φουσκωτούς”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε