Πολιτική

Μήνυση κατά της Γεροβασίλη κατέθεσε ο Κουμουτσάκος

Μήνυση κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, κατέθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Το ανακοίνωσε ο ίδιος:

«Κατέθεσα σήμερα μήνυση κατά της κυρίας Όλγας Γεροβασίλη για συκοφαντική δυσφήμιση. Η Δικαιοσύνη έχει το λόγο για τη συνολική σπίλωση της προσωπικότητάς μου που επιχείρησε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος. Καμία ανοχή και κανένας συμβιβασμός με την πολιτική δολιότητα, τη συκοφαντία και το ψέμα».

«Είναι λάθος όταν κάποιος δεν θέλει να απαντήσει επί της ουσίας, να προσπαθεί να το εμφανίσει ως προσωπικό, ένα πολιτικό θέμα», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με την αγωγή του κ. Κουμουτσάκου. Πρόσθεσε επίσης πως και οι δύο έχουν ρόλους και με βάση τους ρόλους αυτούς κάνουν διατυπώσεις. «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχει έλλειμμα ψυχραιμίας», ανέφερε η κ. Γεροβασίλη και πρόσθεσε πως παρόλα αυτά «καλοδεχούμενη η αγωγή αλλά η κυβέρνηση εξακολουθεί να αναμένει τις εξηγήσεις της ΝΔ αναφορικά με το κύκλωμα εκβιαστών και να περιμένει την κατάθεση των τιμολογίων».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Νέο σχέδιο «μπαζώματος» πίσω από τις «παλινωδίες» του προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ μετά το πόρισμα για τα Τέμπη
Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η Νέα Αριστερά λένε ότι από εκεί που η κυβέρνηση είχε «ευαγγέλιο» το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, τώρα το αμφισβητεί, με τη συμμετοχή ακόμα μια φορά και της ηγεσίας της Δικαιοσύνης
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου