Τρίτη, 23 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Μιχαλολιάκος στο Crash: “Εγώ είμαι ο αρχηγός και μέσα στην φυλακή”

Μιχαλολιάκος στο Crash: “Εγώ είμαι ο αρχηγός και μέσα στην φυλακή”

Συνέντευξη στο περιοδικό Crash παραχώρησε ο προφυλακισμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος. Μιλάει για την καθημερινότητά του, ξεκαθαρίζει σε κάθε κατεύθυνση ότι εκείνος είναι ο αρχηγός και μέσα από την φυλακή, και χαρακτηρίζει “αρλούμπες άνευ περιεχομένου τα νέα στοιχεία, τα οποία δήθεν δένουν τη δικογραφία”.

Λέει επίσης ότι ακόμα κι αν βγει εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, υπάρχουν δεκάδες ονόματα κομματων για να την αντικαταστήσουν.
“Η Ελληνική Αυγή είναι η ονομασία για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Δήμου Αθηναίων το 2010. Ιδρύθηκε η Εθνική Αυγή και θα ιδρυθούν και πιθανώς και άλλα κόμματα. Θα πολεμήσουμε με όλα τα μέσα και εάν βγάλουν όλα αυτά τα κόμματα παράνομα, τότε θα δώσουμε τον αγώνα σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος, για την ελευθερία της πατρίδας μας”, λέει χαρακτηριστικά.

Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές λέει: “Θεωρώ φανταστικό σενάριο ότι δεν θα περάσει στον δεύτερο γύρω στον Δήμο Αθηναίων ο Ηλίας Κασιδιάρης. Γελώ με τις δημοσκοπήσεις που φέρνουν πρώτο τον Καμίνη. Ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα εάν θα στηρίξουμε κάποιο άλλο πρόσωπο στον δεύτερο γύρο, γιατί δεύτερος γύρος χωρίς την Χρυσή Αυγή δεν θα υπάρξει.”

Όσο κι αν δεν το έχουν καταλάβει κάποιοι, Αρχηγός στην Χρυσή Αυγή παραμένω εγώ ακόμα και μέσα από τη φυλακή.


Απειλεί επίσης ότι
“Εάν ελέγξει το πολιτικό παιχνίδι η Χρυσή Αυγή, πράγματι με τις νόμιμες διαδικασίες και χωρίς κουκουλώματα θα συλληφθούν όλοι οι πολιτικοί κλέφτες που έφεραν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση. Εκτός εάν προλάβουν και την κοπανήσουν….”

Για την δίωξη του λέει ότι: “Πίσω από την πολιτική μας δίωξη βρίσκεται μια θλιβερή παρέα, η οποία στα υπόγεια του Μαξίμου, μελετώντας δημοσκοπήσεις, έφτιαξε ένα τερατώδες κατηγορητήριο.”

Για την καθημερινότητά του και για τις συνθήκες κράτησής του λέει:

“Πράγματι, το κατηγορητήριο είναι βαρύ και όσο πιο βαρύ τόσο και πιο μεγάλο φιάσκο θα αποδειχθεί. Η δίωξη εναντίον μου είναι μια ξεκάθαρη πολιτική δίωξη και για να είμαι συγκεκριμένος πρόκειται για μια πράξη πρωτοφανούς πολιτικού κανιβαλισμού. Κάποιος αποφάσισε να φυλακίσει τον πολιτικό του αντίπαλο επειδή του έπαιρνε ψήφους. Αυτή είναι η ουσία της υποθέσεως. Η ζωή μου και η καθημερινότητά μου είναι αυτή ενός φυλακισμένου, όμως σας διαβεβαιώ ότι πίσω από τα κάγκελα της φυλακής είμαι περισσότερο ελεύθερος από όλους αυτούς που μέσα στα βελούδα της αίθουσας του κοινοβουλίου ψηφίζουν τα αντεθνικά μνημόνια και ύστερα τρέχουν στα κανάλια και κλαίγονται ότι είναι αντίθετοι με αυτά που ψήφισαν! Ξυπνώ με την Χρυσή Αυγή και κοιμάμαι με την Χρυσή Αυγή, ελεύθερος. Αυτοί ξυπνούν και πεθαίνουν δούλοι των ξένων τοκογλύφων.
Οι συνθήκες κράτησής μου είναι συνήθεις συνθήκες ενός φυλακισμένου. Δεν έχουμε κανένα προνόμιο ούτε καν την δυνατότητα να λειτουργούσε πολιτικά. Η επικοινωνία μου με τους συγγενείς μου είναι αυτή που προβλέπεται από τον σωφρονιστικό κώδικα και τίποτε επιπλέον. Όσο για την επικοινωνία με τα στελέχη του κόμματος, το κράτος έκρινε ότι είναι αρκετή μισή ώρα την εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι είμαι ο Αρχηγός του τρίτου, σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις, πολιτικού κόμματος της χώρας.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιος παρομοίασε Το Ποτάμι με τη Χρυσή Αυγή;

Μέσα στον Κορυδαλλό – Πως υποδέχθηκαν την Επιτροπή Δεοντολογίας Μιχαλολιάκος, Παππάς και Λαγός – Όλο το παρασκήνιο

Στον Κορυδαλλό κλιμάκιο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής για την Χρυσή Αυγή

Άρση της ασυλίας του Κουκούτση θα εισηγηθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας – Στον Κορυδαλλό κλιμάκιο

Διεγράφη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε