Πέμπτη, 18 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Μπουτάρης: “Ηλίθιοι όσοι επιτέθηκαν στον ήρωα Βενιζέλο”

Μπουτάρης: “Ηλίθιοι όσοι επιτέθηκαν στον ήρωα Βενιζέλο”

Την απόλυτη στήριξή του στο πρόσωπο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, για τις έντονες αποδοκιμασίες στην προχθεσινή του ομιλία κατά τη διάρκεια του εορτασμού της επετείου ίδρυσης του κόμματος, έδειξε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, χρησιμοποιώντας μάλιστα σκληρή γλώσσα.

Όπως αναφέρει ο “Βηματοδότης”, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έγινε “πυρ και μανία” για όσα συνέβησαν στο Ζάππειο, στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ και για τη φραστική επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος του κόμματος, Ευ. Βενιζέλος από “κολλημένους παλαιοπασόκους” και “παπανδρεϊκούς”, όπως τους χαρακτήρισε.

“Πρόκειται περί ηλιθίων. Ακούς εκεί, να επιτίθενται στον Βενιζέλο. Τον θεωρώ προσωπικά έναν ήρωα”, τόνισε ο Γιάννης Μπουτάρης για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.

“Μπορεί ο Βενιζέλος να έχει όλα τα κουσούρια του κόσμου”, λέει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και συμπληρώνει: “Μπορεί πολλά να του σέρνουν, αλλά κανείς δεν πρέπει να μην του αναγνωρίζει ότι έβαλε πλάτη σε δύσκολους καιρούς και έσωσε και την κυβέρνηση και την πατρίδα. Και μόνον που έκανε αυτό το πράγμα, θα πρέπει να τον φυλάνε όλοι σαν τα μάτια τους και επιπλέον θα πρέπει να του αναγνωριστεί ότι ο άνθρωπος τόλμησε και έκανε μια τρομερή υπέρβαση, αυτή που έκανε με τη ΝΔ. Οχι με τη ΝΔ του Καραμανλή (εννοώ του πρεσβύτερου) αλλά με τη ΝΔ του Σαμαρά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χρόνια πολλά με… «ντου» στο ΠΑΣΟΚ από σχολικούς φύλακες

ΠΑΣΟΚ: Γενέθλια στα… χαρακώματα – Ο Βενιζέλος “ρίχνει” στον Παπανδρέου τη γιούχα του Ζαππείου

Το “τελείωσαν”! – Το ΠΑΣΟΚ διχασμένο 40 χρόνια μετά – Φ. Πετσάλνικος: Δεν οργάνωσε το περιβάλλον Παπανδρέου τα επεισόδια στο Ζάππειο

Το post στο Facebook που έκανε άνω – κάτω το ΠΑΣΟΚ!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε