Πολιτική

Ν. Κακλαμάνης: Μεγάλο το ενδεχόμενο για τριπλές εκλογές το Μάιο

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο για βουλευτικές εκλογές το Μάιο ο Νικήτας Κακλαμάνης της ΝΔ λέγοντας χαρακτηριστικά πως "το ενδεχόμενος να έχουμε τριπλές εκλογές το Μάιο είναι πολύ μεγάλο"

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε την παραπάνω δήλωση στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ και την τεκμηρίωσε ως εξής: Αν το πργματοποιηθεί το πακέτο – όχι τρίτο μνημόνιο, όχι άλλο δανεισμό, πρωτογενές πλεόνασμα, 50 ευρώ στους ένστολους και χαμηλοσυνταξιούχους και η Ευρώπη συζητάει για το χρέος – τότε δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη πολιτική συγκυρία για την κυβέρνηση να γίνουν βουλευτικές εκλογές.

Μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο, αν όλα αυτά γίνουν θα κάνει πρόταση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να πάει σε εκλογές. Όσο για το ότι το Σύνταγμα προβλέπει εκλογές κάθε τέσσερα χρόνια και όχι κάθε πότε βολεύει συγκυριακά την εκάστοτε κυβέρνηση, ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε αφενός ότι το Σύνταγμα δεν απαγορεύει εκλογές νωρίτερα από την εξάντληση της τετραετίας και αφετέρου ότι η κυβέρνηση έχει κάνει και πράγματα που σαφώς το Σύνταγμα τα απαγορεύει….

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κακλαμάνης κατά Στουρνάρα: Προκλητικός και ανιστόρητος! (VIDEO)

Όταν η πρόληψη σώζει! Η περιπέτεια υγείας του Νικήτα και η ψήφος εμπιστοσύνης στο ΕΣΥ

 

Καραμανλής κατά Στουρνάρα: Ή αυτός ή εγώ!

Και επίσημα υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων ο Γιώργος Καμίνης

Παπαδημούλης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για τριπλές εκλογές το 2014

Κάλεσμα Τσίπρα σε… αντάρτικο: Καταψηφίστε τα μέτρα κι ελάτε στον ΣΥΡΙΖΑ

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στη Βουλή η δικογραφία για Κώστα Καραμανλή και Χρήστο Σπίρτζη για τα Τέμπη - Τα επόμενα βήματα
Τα κόμματα, αφού  μελετήσουν τα περιγραφόμενα  μπορούν να καταθέσουν στην Ολομέλεια αίτηση με 30 τουλάχιστον  υπογραφές βουλευτών για την σύσταση Ειδικής Προκαταρκτικής Επιτροπής της Βουλής
Κώστας Καραμανλής και Χρήστος Σπίρτζης 3
Υπηρετούν στην Αστυνομία 9.422 γυναίκες - «Πρωταγωνίστριες στον εκσυγχρονισμό του Σώματος», λέει σε post ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
«Η συμμετοχή των γυναικών δεν είναι απλώς ζήτημα ισότητας. Αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για μια πιο ανθρώπινη, δίκαιη και κοινωνικά ευαίσθητη αστυνόμευση»
Από δράση της Αστυνομίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών
Ανδρουλάκης: Η ενωτική ομιλία στο ΣΕΦ, τα μηνύματα αντεπίθεσης κι η έμμεση αναφορά στην Κωνσταντοπούλου – «Δεν είμαστε κόμμα – κομήτης»
«Η μαχητική προγραμματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ, που ταυτόχρονα δείχνει στους πολίτες ποιος εχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, ανεβάζει εκ νέου στροφές», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 3