Πολιτική

ΝΔ: Ο Παππάς είναι αμετανόητος

Επίθεση στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά με αφορμή την συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, εξαπολύει με ανακοίωσή της η ΝΔ.

 Όπως τονίζει:

«Ο Υπουργός Επικρατείας παραμένει αμετανόητος παρά τις προσπάθειες συναινετικών λύσεων από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και όλη την Αντιπολίτευση. Αρνείται κατηγορηματικά να ακυρώσει το νόμο που κρίθηκε αντισυνταγματικός.
Εμμένει στον αντιδημοκρατικό σχεδιασμό που είχε για τον έλεγχο των τηλεοπτικών καναλιών.
Η κοινή γνώμη έχει βγάλει τα συμπεράσματά της για τα ψέματα, την προκλητική αλαζονεία και τον αυταρχισμό που εκπέμπει πλέον αυτή η Κυβέρνηση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΑΣΟΚ σε Χρυσοχοΐδη για απαγόρευση συναυλιών στα Εξάρχεια: «Ξεκάθαρη ομολογία αδυναμίας να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους»
«Αποδοχή αποτυχίας που δεν μπορεί να κρυφτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», χαρακτήρισε η Χαριλάου Τρικούπη τις αναφορές Χρυσοχοΐδη
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ