Πολιτική

ΝΔ για Βενιζέλο: “Πρώτα μιλάει και μετά σκέφτεται”

Στο στόχαστρο της ΝΔ μπήκε για μια ακόμα φορά ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή το ζήτημα της συλλογής αποδείξεων για την έκπτωση στο φορολογητέο εισόδημα και την απόφαση να αλλάξει το ισχύον καθεστώς από τον επόμενο χρόνο.

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Μιχελάκης κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών για ανακολουθία και πολιτικό θράσος, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως άλλα λέει το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα το βράδυ.

Αναφερόμενος σε δηλώσεις του κ. Βενιζέλου πως ουδέποτε είχε πει πως το μέτρο των αποδείξεων θα ισχύσει αναδρομικά από το 2011, ο κ. Μιχελάκης υπενθύμισε συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών στις 27/9 όπου έλεγε κατά λέξη: “Πρέπει να οικοδομήσεις το επίπεδο του δικού σου εισοδήματος με αποδείξεις. Αυτό το μέτρο θα ισχύσει με τη φορολογική δήλωση του 2012 για τα εισοδήματα του 2011”.

“Πρώτα μιλά, μετά αποφασίζει και κατόπιν σκέφτεται”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της ΝΔ για τον κ. Βενιζέλο επισημαίνοντας πως ουδέποτε ένας υπουργός διέψευσε τον εαυτό του τόσο πολλές φορές, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, όσο ο κ. Βενιζέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βγήκαν “μαχαίρια” στο υπουργικό – Σκληρή κόντρα Βενιζέλου με Παπαϊωάννου – Πολιτική

Φως, νερό, τηλέφωνο, δίδακτρα στις αποδείξεις – Και ακόμα δεν έχουν πάρει τελικές αποφάσεις – Οικονομία

“Ο κ. Βενιζέλος αποφάσισε και διέταξε!!!” – Οικονομία

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΑΣΟΚ σε Χρυσοχοΐδη για απαγόρευση συναυλιών στα Εξάρχεια: «Ξεκάθαρη ομολογία αδυναμίας να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους»
«Αποδοχή αποτυχίας που δεν μπορεί να κρυφτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», χαρακτήρισε η Χαριλάου Τρικούπη τις αναφορές Χρυσοχοΐδη
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ