Πολιτική

ΝΔ για τηλεοπτικές άδειες: “Ξεχάστε κάθε σκέψη για «μαύρο»”!

Η Νέα Δημοκρατία απάντησε ήδη στην... απόσυρση της τροπολογίας Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, δείχνοντας πως οδεύουμε οριστικά προς... αδιέξοδο!

Η τροπολογία του Νίκου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες αποσύρθηκε σε… χρόνο – ρεκόρ και όλα δείχνουν πως δεν θα βρεθεί σύντομα λύση!

Click4more: 

Ο υπουργός Επικρατείας κατέληξε πως μετά από παρέμβαση του Νίκου Βούτση, “η οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία για τη μετάβαση στο νέο τηλεοπτικό τοπίο είναι καλύτερο να λάβει χώρα μετά τη νέα προσπάθεια συγκρότησης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, μέσω της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής”.

Ωστόσο, αυτό προκάλεσε ερωτήματα, αφού η ΝΔ έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να συναινέσει προς την κατεύθυνση αυτή. Κι αν το έχει εκφράσει αυτή τη θέση πολλάκις στο παρελθόν, έρχεται σήμερα με νέα ανακοίνωση για να το… επιβεβαιώσει.

Αναφέρει χαρακτηριστικά η Νέα Δημοκρατία: “Η Κυβέρνηση Τσίπρα – Παππά είναι εγκλωβισμένη στα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε με την πολιτική και τις επιλογές της και στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Το Ε.Σ.Ρ. πρέπει να ανακτήσει τις αρμοδιότητες που προβλέπει το Σύνταγμα, γι’ αυτό ο νόμος Παππά πρέπει να καταργηθεί. Αυτή είναι η απαίτηση της κοινωνίας.

Κάθε σκέψη για “μαύρο” στα κανάλια πρέπει να εγκαταλειφθεί οριστικά από την Κυβέρνηση”.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ