Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Νέα δημοσκόπηση! Καμία διαρροή στη Ν.Δ. από τον Μπαλτάκο – Μικρό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ

Νέα δημοσκόπηση! Καμία διαρροή στη Ν.Δ. από τον Μπαλτάκο – Μικρό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ

 Μικρό προβάδισμα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές έναντι της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για την τηλεόραση του Action24, ενώ φαίνεται πως τελικά η υπόθεση Μπαλτάκου δεν επηρεάζει τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας.

Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πρώτος με ποσοστό 20,5% και ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 19%, διαφορά που φτάνει στη 1,5 ποσοστιαία μονάδα.  Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται το Ποτάμι με τη Χρυσή Αυγή, καθώς συγκεντρώνουν το ίδιο ποσοστό 10,5%. 

Ακολουθεί η Ελιά με ποσοστό 7,5%, το ΚΚΕ με 6,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,5%, η ΔΗΜΑΡ με 2%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1,5%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1% και το ΛΑΟΣ με 1%. 

Οι αναποφάσιστοι και σε αυτή την δημοσκόπηση φτάνουν σε υψηλά επίπεδα και συγκεκριμένα στο 12,5%. 

Στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ και πάλι προηγείται με ποσοστό 22,5% και ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 21,5%. Η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται τρίτο κόμμα με 11% και στην τέταρτη θέση έρχεται Το Ποτάμι με 8,5%. 

ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ είναι μαζί με ποστό 6,5%, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες φτάνουν στο 4,5%, ενώ η ΔΗΜΑΡ με ποσοστό 2% δεν μπαίνουν στη Βουλή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα έφερε… τούμπα το Μπαλτάκος – gate! Πρώτη η ΝΔ πριν τις αποκαλύψεις – Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ… μετά – Τρίτο Το Ποτάμι, “κέρδισε” πόντους η Χρυσή Αυγή

Πριν και μετά το Μπαλτάκος gate – Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ και ανατροπή του πολιτικού σκηνικού – “Ψήλωσε” η Χρυσή Αυγή

Αποκαλυπτική δημοσκόπηση! Ντέρμπι μέχρι την τελευταία στιγμή – Εκτόξευση για το Ποτάμι – Τι λένε οι πολίτες για τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου
Νέα δημοσκόπηση! Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά το Μπαλτάκος-gate δεν ευνοεί τη Χρυσή Αυγή

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε