Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Νέα “βόμβα” Σταθάκη: Θα αμφισβητήσουμε την κυβέρνηση μόνο αν…

Νέα “βόμβα” Σταθάκη: Θα αμφισβητήσουμε την κυβέρνηση μόνο αν…

Κατεβάζει τον… πήχυ για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Σταθάκης που τόνισε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα θέσει θέμα κυβερνητικής νομιμοποίησης μόνο αν το ποσοστό του στις ευρωεκλογές είναι μεγαλύτερο από εκείνο που θα συγκεντρώσουν μαζί ΝΔ και Ελιά.

Το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Mega, τόνισε πως δεν τίθεται θέμα κυβερνητικής νομιμοποίησης παραμόνο αν το ποσοστό που θα λάβουν στις ευρωεκλογές η Νέα Δημοκρατία και η Ελιά είναι μικρότερο από εκείνο που θα πάρει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Τον Ιούνιο του 2012 τα δύο κόμματα συγκέντρωσαν ένα ποσοστό μη αμφισβητήσιμο. Το πώς το συγκέντρωσαν είναι άλλο θέμα, πάντως το συγκέντρωσαν», είπε ο κ. Σταθάκης.

Οι δηλώσεις αυτές βάζουν νέα… φωτιά στο προεκλογικό σκηνικό. Σε μια πρώτη αντίδραση, σύμφωνα με το Έθνος, κεντρικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τις δηλώσεις Σταθάκη «προσωπική εκτίμηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ισορροπία τρόμου στην κυβέρνηση συνεργασίας – Αμηχανία και σκεπτικισμός στο επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά από τη “βόμβα” Βενιζέλου

Ευρωεκλογές 2014: Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ αφιερωμένο στην ΕΡΤ

Ευρωεκλογές 2014: Το πρώτο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας

Ανοιχτά τα γραφεία για έκδοση ταυτοτήτων τις ημέρες των εκλογών

Εκνευρισμός στον ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοσκοπήσεις

Σφοδρή επίθεση Σαμαρά σε Τσίπρα: Ο λαός δεν θα πάει στον λαϊκισμό και στο νέο “λεφτά υπάρχουν” – “Έρχεται ελάφρυνση του χρέους, αλλά όχι νέο μνημόνιο”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε