Πολιτικά

Novartis: Μαραθώνια κατάθεση της πρώην εισαγγελέα Ξένης Δημητρίου

Αργά το βράδυ της Τετάρτης (19.02.2020) ολοκληρώθηκε η 10ωρη (!) κατάθεση της πρώην εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, για την υπόθεση της Novartis.

Η κ. Δημητρίου κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις που της απηύθυνε ο αντεισαγγελέας του ανωτάτου ποινικού δικαστηρίου Ευάγγελος Ζαχαρής, ο οποίος ερευνά τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis.

Click4more: Άδωνις – “Να πάει φυλακή ο Τσίπρας αν αποδειχθεί ότι τους έβαλε να τα πουν”! video

Η πρώην  εισαγγελέας, σύμφωνα με πληροφορίες, απάντησε σε όλους τους ισχυρισμούς του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιάννη Αγγελή, που έχει αναφέρει στις απόρρητες αναφορές του σχετικά με τους χειρισμούς στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας.

Τις επόμενες ημέρες, η κατάθεση της κ. Δημητρίου θα διαβιβαστεί από τον κ. Ζαχαρή στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, που διερευνά τις ευθύνες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου σε σχέση με την υπόθεση.

Πολιτικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτικά: Περισσότερα άρθρα
Βαρύ πένθος για τον Χρήστο Στυλιανίδη που έχασε τη μητέρα του - Η συγκινητική ανάρτηση του υπουργού Ναυτιλίας
«Όλα όσα με έμαθες με το απλό και σεμνό σου παράδειγμα δεν μου τα έμαθαν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια του κόσμου όπου με έστειλες» συγκινεί ο υπουργός Ναυτιλίας
Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης στην Ολομέλεια της Βουλής
Παύλος Μαρινάκης: Τον ελληνικό λαό εμπαίζουν εκείνοι που παρουσιάζουν ως «αποκάλυψη» κάτι που έχει απαντηθεί πριν από έναν χρόνο στη Βουλή
«Κόμματα έχουν μετατραπεί σε μηχανισμούς εργαλειοποίησης και παραπληροφόρησης για να αποκομίσουν πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη από μία εθνική τραγωδία»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης