Τρίτη, 23 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ντ. Μπακογιάννη: Φοβάμαι για μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την ανησυχία της ότι ετοιμάζεται μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα, με συνεργασία παλαιών και νέων τρομοκρατών, μετά την εξαφάνιση του καταδικασμένου για συμμετοχή στη 17Ν Χριστόδουλου Ξηρού, εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι χρειάζεται κοινός νους για να καταλάβει κάποιος πως -με την εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού, μετά την υπόθεση για την μεταφορά σε νοσοκομείο του Σάββα Ξηρού και τις επιστολές των φίλων Κουφοντίνα για να λάβει άδεια ο κρατούμενος- «κάποιον λάκκο έχει η φάβα».

«Φοβάμαι πολύ, γιατί τα παπαγαλάκια άρχισαν ήδη να μιλούν για επαναστατική δράση. Δεν πιστεύω σε συμπτώσεις. Πιστεύω ότι κάτι πραγματικά ετοιμάζεται και πρέπει να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να διευκολύνουμε την αστυνομία να τους πιάσει», υπογράμμισε η κ. Μπακογιάννη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φοβούνται δεύτερο τρομοκρατικό χτύπημα, μετά την επίθεση στον Γερμανό πρέσβη

Οι κάμερες θα “μιλήσουν” για το αν έκανε ρεβεγιόν με τους Πυρήνες ο Χριστόδουλος Ξηρός – Τρέμουν με Μαζιώτη, Ξηρό και Παλαιοκώστα ελεύθερους!

Έξαλλοι οι Αμερικανοί για την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού! – «Μας απογοητεύσατε! Βρείτε τον και στείλτε τον ξανά στη φυλακή!»

Μήνυμα συμπαράστασης στον Ξηρό από τους “Πυρήνες”

Δένδιας κατά δικαιοσύνης: Η αστυνομία κάνει την δουλειά της το ίδιο πρέπει να γίνεται και από τους πολιτειακούς θεσμούς

Ακόμα τον ψάχνουν… Άφαντος ο Χριστόδουλος Ξηρός – Τι λένε οι συγγενείς του

Φρ. Ραγκούσης: Με την ενέργεια του ο Ξηρός πιστεύει οτι μπορεί να δημιουργήσει προοπτικές επαναστατικής δράσης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε