Τετάρτη, 3 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ντόρα: Πισωγύρισμα οι εκλογές

Ντόρα: Πισωγύρισμα οι εκλογές

Πισωγύρισμα με τεράστιο κόστος χαρακτήρισε η Ντόρα Μπακογιάννη το ενδεχόμενο να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές. Όπως είπε, δε είναι σωσίβια λέμβος και πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως μέσι πίεσης στην τρόικα.

«Εγώ δεν θα το χρησιμοποιούσα ως επιχείρημα στη διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους, είναι λάθος, στο τέλος θα μας πουν κάντε ό,τι θέλετε, δεν μας ενδιαφέρει», είπε η πρώην υπουργός Εξωτερικών στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και σημείωσε ότι οι Ευρωπαίοι πλέον έχουν χτίσει τείχος προστασίας τους έναντι του κινδύνου.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβε ότι πρέπει να γίνουν διαρθρωτικές αλλαγές, αλλά όχι να ληφθούν νέα μέτρα. «Δε θα πάρουμε οριζόντια μέτρα», τόνισε.
Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Γιάννη Στουρνάρα, είπε ότι το υπουργείο Οικονομικών έχει υπουργό, ο οποίος έχει σηκώσει το βάρος των αποφάσεων και τώρα θα πρέπει να το συνεχίσει, διορθώνοντας πτυχές της πολιτικής που ακολουθήθηκε.

Η κα Μπακογιάννη κλήθηκε να σχολιάσει και τις δηλώσεις του γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, Τάκη Μπαλτάκου πως το μνημονίου είναι «μελανό σημείο στην ιστορία της χώρας».

«Εγώ δεν θέλω να σχολιάζω δηλώσεις άλλων αλλά η ιστορία και η θέση του πρέπει να του επιβάλλουν σιωπή. Ένας γραμματέας υπουργικού συμβουλίου αποφεύγει να κάνει δηλώσεις. Εγώ προτιμώ να ακούω τον πρωθυπουργό να μιλάει, ο οποίος και την ευθύνη των λόγων του παρά να θεωρώ ότι ο κ. Μπαλτάκος εκπροσωπεί τον πρωθυπουργό», επεσήμανε.

Αναφερόμενη στην Αλέξη Τσίπρα, εκτίμησε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει και πως ούτε και ο ίδιος θέλει να εκλεγεί πρωθυπουργός ή να αναλάβει ευθύνες.

Πρόσθεσε πως η υποψηφιότητά του για την προεδρία της Κομισιόν δυο… καλά θα φέρει: «θα προσαρμοστεί στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα και επιστρέφοντας στη χώρα θα έχει πείσει τα κόμματα που τον υποστηρίζουν στην Ευρώπη να μην καταψηφίζουν την χρηματοδότηση της Ελλάδας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παίζει με τις λέξεις η κυβέρνηση! Ο Στουρνάρας μετά το “όχι σε νέα μέτρα” μιλά για στοχευμένες περικοπές στο ασφαλιστικό σύστημα

Την Τετάρτη οι οριστικές αποφάσεις του Μαξίμου για τη στάση του απέναντι στην τρόικα

 

Τσεκούρι στις συντάξεις ΔΕΚΟ, τραπεζών και εμπόρων – Τα μέτρα που… ξεχνάει η κυβέρνηση

Νέα έκρηξη Ντόρας για τους φόρους με βολές κατά Στουρνάρα

Ντόρα: Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα υπάρξει βουλευτής να ψηφίσει νεα μέτρα!

“Κότες τρίλειρες και μακροπουπουλάτες”

Μπακογιάννη: με κοινό υποψήφιο τα κόμματα αν παραιτηθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

24 χρόνια από την άνανδρη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάνη – ΦΩΤΟ

Γκρίνια στη ΝΔ για τον Λαζαρίδη και τα «δύο άκρα»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε