Πέμπτη, 25 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ο Δένδιας δεν άφησε να ψηφίσουν οι Μιχαλολιάκος Παππάς Λαγός”

Ο Δένδιας δεν άφησε να ψηφίσουν οι Μιχαλολιάκος Παππάς Λαγός”

”Τασσόμαστε υπέρ της προτάσεως μομφής” δηλώνουν μέσα από την φυλακή οι Μιχαλολιάκος, Παππάς Λαγός, ενώ ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Α. Ματθαιόπουλος κατήγγειλε, χωρίς να τον κατονομάσει, τον Ν. Δένδια.

Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής χαρακτήρισε ως παράνομη τη διαδικασία στη Βουλή επί της πρότασης μομφής.

Σύμφωνα με τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο ” η εισαγγελέας έδωσε άδεια στους Μιχαλολιάκο, Παππά Λαγό να έρθουν στην ψηφοφορία, αλλά αλλά παρενέβη ο γνωστός υπουργός (υπονοώντας τον Δένδια) για να μη εγκριθεί άδεια, και πως η επίσημη δικαιολογία ήταν πως σήμερα είναι αργία και είναι δύσκολη η μετακίνηση.

Και ενώ είναι ακόμη γρίφος ποιός θα πάρει το βράδυ το ρόλο του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, οι τρεις έγκλειστοι βουλευτές με επιστολή τους γνωστοποιούν πως τάσσονται υπέρ της πρότασης δυσπιστίας.

Διαβάστε τη δήλωση τους.

”Ευρισκόμενος στις φυλακές Κορυδαλλού κατόπιν μιας πρωτοφανούς πολιτικής διώξεως, η οποία υπήρξε καρπός μιας ωμής και ομολογημένης πολιτικής παρεμβάσεως, καταγγέλλω τόσο για λογαριασμό μου όσο και για λογαριασμό των συγκρατουμένων μου βουλευτών Ιωάννου Λαγού και Χρήστου Παππά ότι τάσσομαι υπέρ της προτάσεως δυσπιστίας κατά της κυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου, την οποία θεωρούμε εθνικά επικίνδυνη και υποτελή σε ξένα συμφέροντα και κέντρα εξουσίας.

Υπέρ της δυσπιστίας ενάντια σε μία κυβέρνηση της οποίας η πολιτική έχει ήδη οδηγήσει τον λαό μας σε εξαθλίωση και την πατρίδα μας στην εκχώρηση της εθνικής της κυριαρχίας.

Επίσης, καταγγέλλουμε αυτούς που φρόντισαν να μας αφαιρέσουν κατ’ ουσίαν τα πολιτικά μας δικαιώματα με μία πρωτοφανή για το κράτος δικαίου, που υποτίθεται ότι έχουμε, μεθόδευση.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
Γεν. Γραμμ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
Βουλευτής Α’ Αθηνών

Χρ. Η. Παππάς
Βουλευτής Επικρατείας

Ιωάν. Λαγός
Βουλευτής Β’ Πειραιώς”

Διαβάστε επίσης: Βόμβα στην καρδιά της συγκυβέρνησης από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θ. Μωραΐτη: Αν ο Σαμαράς δεν μπορεί θα βρούμε άλλον – Δείτε βίντεο

Κουίκ: Θα ψηφίσω υπέρ της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης

Καμμένος: Δεν υπάρχουν προδότες μεταξύ των βουλευτών μου

“Όχι στο χρεοκοπημένο παρελθόν και στη μιζέρια, ναι στον δρόμο που βγάζει από τη κρίση”

”Δεν λοξοκοιτάζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν κατεβαίνουμε με το ΠΑΣΟΚ”

Γλέζος: Διαστρεβλώνουν τις απόψεις μου για να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Κατηγορούμενος στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο πρώην υπουργός Τάσος Μαντέλης

”Ο Τσίπρας υμνεί την Αμερική – Καταψηφίζουμε την πρόταση δυσπιστίας”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε