Πέμπτη, 4 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ο Φ. Κουβέλης δεν πάει για πρόεδρος, πάει… ΣΥΡΙΖΑ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Δεν με ενδιαφέρει” επανέλαβε ο Φώτης Κουβέλης αναφερόμενος στην πιθανότητα υποψηφιότητάς του για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Αντίθετα φάνηκε να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εξαγγελίες Τσίπρα από τη ΔΕΘ

Μάλιστα ο Φ. Κουβέλης χαρακτήρισε τις εξαγγελίες και τις θέσεις Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη ως “προσπάθεια μετατόπισης σε ρεαλιστικότερες θέσεις”, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας, εφόσον οι προτάσεις τής Κουμουνδούρου γίνουν “ρεαλιστικότερες”. Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι υπάρχουν ακόμα σαφείς διαφορές μεταξύ των δύο κομμάτων.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Δήλωσε ότι δεν γνωρίζει αν η κυβέρνηση θα καταφέρει να συγκεντρώσει τις 180 ψήφους που απαιτούνται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ώστε να αποφευχθούν πρόωρες εκλογές.

Σε ερώτηση για τη στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ όταν θα γίνει η ψηφοφορία στη Βουλή, ο Φώτης Κουβέλης είπε: “Τρεις με τέσσερεις έχουν πει πως δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ανεξαρτήτως προσώπου”, ενώ οι υπόλοιποι θα αποφασίσουν με βάση τις πολιτικές της κυβέρνησης.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε