Πολιτική

Ο Γ.Παπανδρέου θέλει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση – Σε ποιούς τηλεφώνησε

Δυο τηλεφωνικές επικοινωνίες είχε χθες ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τους Ανδρέα Λοβέρδο και Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Το τι ειπώθηκε δεν έγινε γνωστό, ωστόσο, κύκλοι προσκείμενοι στον κ. Παπανδρέου λένε ότι δεν είναι της άποψης των 2 ότι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ πρέπει να γίνουν υπουργοί στην κυβέρνηση συνεργασίας.

Λέει ωστόσο, ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να εκπροσωπηθεί πολιτικά με κάποιο τρόπο στη νεα κυβέρνηση – όχι απαραίτητα με κορυφαία στελέχη.

Και φέρνουν το εξής παράδειγμα: Όπως η ΝΔ είχε στην κυβέρνηση Παπαδήμου τους κυρίους Δήμα και Αβραμόπουλο, κάτι παρόμοιο πρέπει να κάνει και το ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι οι κύριοι Λοβέρδος και Χρυσοχοίδης, διαφώνησαν ανοικτά με την άποψη Βενιζέλου ότι στην κυβέρνηση δεν πρέπει να μπουν ούτε νυν βουλευτές, ούτε πρώην υπουργοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Την Παρασκευή πιθανότατα η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης


Κλειδώνει σήμερα η κυβέρνηση – Τα πρόσωπα-κλειδιά και οι εσωκομματικές γκρίνιες

Με κλειστές πόρτες η συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ – Σκληρή κόντρα κορυφαίων για τα υπουργεία

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για Τέμπη: Δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο για παράνομη μεταφορά φορτίου – Κατάκτηση για τη χώρα ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ
«Τα τρένα σήμερα είναι πολύ πιο ασφαλή από ό,τι ήταν το 2023» είπε ο Παύλος Μαρινάκης και κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι μετέτρεψε σε ένα ατελείωτο δικαστήριο τη χώρα
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης