Πολιτική

Ο Γιώργος Παπανδρέου και το “χαμένο πετρέλαιο” του Αιγαίου

Οι πολιτικοί που ηγήθηκαν Λαών και Κρατών σε δύσκολες περιόδους, είχαν κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Είχαν όραμα, διορατικότητα, διεισδυτική ανάλυση των διεθνών και κοινωνικών δεδομένων και ανυπόκριτη έγνοια για τον απλό άνθρωπο.

Κυρίως όμως, είχαν ανεπτυγμένη Εθνική Συνείδηση και ικανότητα και αποφασιστικότητα στην υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων.

Όμως, οι πολιτικοί δεν κρίνονται από τις προθέσεις τους , αλλά από τα αποτέλεσμα της πολιτικής τους. Με την αναγκαία επισήμανση , ότι ο αφοριστικός, ο ισοπεδωτικός λόγος, δεν αποτελούν εποικοδομητική κριτική, θα προσεγγίσουμε ένα πολιτικό παράγωγο αποτέλεσμα , μέσα από πραγματικά περιστατικά.

Διαβάστε περισσότερα στο www.onalert.gr

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πέρασε με 277 «ναι» η σύσταση προανακριτικής για τον Χρήστο Τριαντόπουλο και το μπάζωμα στα Τέμπη
Η Επιτροπή θα αριθμεί 27 μέλη, εκ των οποίων τα 14 θα είναι από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και τα υπόλοιπα 13 μέλη θα προέρχονται κατά αναλογία από τα κόμματα της αντιπολίτευσης
Βουλή
Νίκος Ανδρουλάκης: Η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης είναι κοινωνικό αίτημα
«Οι μαζικές συγκεντρώσεις του ελληνικού λαού είναι η απαίτηση του να νικήσει το φως και όχι το σκοτάδι. Να νικήσει η αλήθεια και όχι η συγκάλυψη. Να κερδίσει η δικαιοσύνη και όχι η ατιμωρησία»
Νίκος Ανδρουλάκης