Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

Ο Η. Κασιδιάρης καταγγέλλει: Ψήθηκαν στη ζέστη οι προφυλακισμένοι βουλευτές

Ο Η. Κασιδιάρης καταγγέλλει: Ψήθηκαν στη ζέστη οι προφυλακισμένοι βουλευτές

 Προκαλεί για άλλη μία φορά ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος από το βήμα της Βουλής προανήγγειλε πως η Χρυσή Αυγή θα υποβάλλει μήνυση κατά του υπουργού Δικαιοσύνης, γιατί οι προφυλακισμένοι βουλευτές τους κόμματος του σήμερα… «ψήθηκαν στη ζέστη».

 Συγκεκριμένα η μήνυση θα υποβληθεί γιατί, όπως εξήγησε, σήμερα που επικρατεί καύσωνας άνοιξαν όλα τα κελιά των κρατουμένων στις φυλακές του Κορυδαλλού, όχι όμως και τα κελιά των Χρυσαυγιτών. «Έχουν ανοίξει τα κελιά, οι φυλακισμένοι περιφέρονται ελεύθερα και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παραμένουν κλειδωμένοι. Οι αλλοδαποί βιαστές έχουν περισσότερα δικαιώματα…» τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην τοποθέτηση του στο α’ θερινό τμήμα, ο Χρυσαυγίτης βουλευτής επετέθη κατά της Δικαιοσύνης για την αντιμετώπιση που επιφυλάσσει στα στελέχη του κόμματος του (φυλακίσεις, περιοριστικούς όρους κλπ), σημειώνοντας πως «όσοι έχουν συμπράξει σε αυτές τις αδικίες θα πάνε για πολλά χρόνια φυλακή».

Παράλληλα κατήγγειλε πως η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής αποφάσισε σήμερα να απαγορέψει στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να μετέχουν σε επιτροπές του Κοινοβουλίου, στις οποίες μετέχουν εκπρόσωποι ξένων κρατών. Ωστόσο το προεδρείο της Βουλής το διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χρήση του δικαιώματος της σιωπής από Ζαρούλια – Αγράμματος δήλωσε ο Μπαρμπαρούσης

Διχάζει ανακρίτριες – εισαγγελέα η Ζαρούλια: Σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι να αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο – Ελεύθερος με όρους ο Μπαρμπαρούσης

Προκαλεί ο Κουκούτσης: Ήμουν αρνί και με κάνατε λύκο – Περιμένω να δαγκώσω


Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε