Τετάρτη, 3 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ο Ψυχάρης την… “είπε” στον Γκάρι Λίνεκερ

Ο Ψυχάρης την… “είπε” στον Γκάρι Λίνεκερ

Ο μεν ένας από τους σπουδαιότερους επιθετικούς που “έβγαλε” ποτέ το βρετανικό ποδόσφαιρο, ο δε Έλληνας πολιτικός, μέλος της Βουλής. Πως συνδέονται Γκάρι Λίνεκερ και Ανδρέας Ψυχάρης είπατε; Όπως όλα από την Τρίτη και μετά: με την Εθνική και την πρόκρισή της στους 16 του Μουντιάλ.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά το γκολ του Ανδρέα Σάμαρη, με το οποίο η Ελλάδα πήρε προβάδισμα στο σκορ επί της Ακτής Ελεφαντοστού. Κάπου εκεί, ο Γκάρι Λίνεκερ αποφάσισε να γράψει στο twitter αυτό που σκεφτόμασταν όλοι οι Έλληνες μέχρι εκείνη τη στιγμή: επιτέλους η Ελλάδα σκόραρε!

” Oh my Zeus! Greece have scored!” έγραψε, ήτοι “Ω Θεέ μου! Η Ελλάδα σκόραρε”.

Τίποτα λιγότερο απ’ όσα έχουμε συζητήσει όλοι μεταξύ μας από τη στιγμή που η Ελλάδα έκανε πρεμιέρα στο Μουντιάλ κι έφαγε τη σφαλιάρα από την Κολομβία. Το “δεν την πετυχαίνουμε με τίποτα στην επίθεση” και το “τι κάνεις ρε Γκέκα” πήγαιναν σύννεφο μέχρι που το είπε ο… “βάρβαρος” Λίνεκερ.

Γιατί, ποιος είναι ο Λίνκερ να μιλήσει; Δεν είναι Έλληνας (άρα είναι “βάρβαρος”). Τι; Είναι ένας από τους σπουδαιότερους επιθετικούς που γνώρισε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο; Και; Του δίνει αυτό δικαίωμα να μιλάει για την Εθνική;

Άρχισαν λοιπόν οι απαντήσεις στο twitter να πέφτουν βροχή, με τους περισσότερους να προσπαθούν να πικάρουν τον Λίνεκερ, αναφερόμενοι στον πρόωρο αποκλεισμό της Αγγλίας από το Μουντιάλ.

Και εδώ “μπαίνει” ο Ανδρέας Ψυχάρης. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ήταν ανάμεσα σε εκείνους που την… “είπαν” στον Λίνκερ. “Θύμισε μου, πως τα πήγε η Αγγλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο”, ήταν η απάντηση του Έλληνα βουλευτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο μικρός Τζέι πανηγύρισε για τον Σαμαρά και την Ελλάδα!…

Εθνική: Σε ρόλο… ρεπόρτερ ο Καρνέζης (VIDEO)

Περιπτεράς από τη Λαμία πανηγυρίζει με τους διεθνείς στο κέντρο του γηπέδου!

Λάλας προς Μπάλακ: “Γίνε λίγο πιο… Έλληνας”! (VIDEO)

Σάντος: Η επιτυχία μας είναι μεγάλη – Να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε