Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά απαντήσεις για τη θητεία του Αθανασίου στο υπ. Δικαιοσύνης

Να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ τη Νέα Δημοκρατία και τον πρώην υπουργό, Χαράλαμπο Αθανασίου, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας "Documento".

“Το νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento σχετικά με τον βίο και την πολιτεία του Υπουργού Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Σαμαρά, Χαράλαμπου Αθανασίου, που περιλάμβαναν από αποφυλακίσεις εμπόρων ναρκωτικών, κατόπιν εισηγήσεών του στο (διορισμένο από τον υπουργό Δικαιοσύνης) Συμβούλιο Χαρίτων, μέχρι την αλλαγή του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, δημιουργεί και νέα ερωτήματα, τα οποία έρχονται να προστεθούν σε εκείνα της προηγούμενης εβδομάδας, τα οποία παραμένουν ακόμα αναπάντητα» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει.
«Η ΝΔ, και ο κ. Αθανασίου προσωπικά, που αυτοπροβάλλονται ως προστάτες της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης, και ομνύουν στη νομιμότητα, οφείλουν να δώσουν, αυτή τη φορά, συγκεκριμένες απαντήσεις στους πολίτες”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η επόμενη ημέρα στη ΝΔ μετά την έκκληση Μητσοτάκη για ενότητα – «Φρένο» στις «δελφινομαχίες»
Η ενότητα είναι προϋπόθεση για να αντιστραφεί το κλίμα και η Ν.Δ. να ανακάμψει, ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού, ο οποίος  έθεσε όλους, βουλευτές και υπουργούς, προ των ευθυνών τους
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας