Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ο Σαμαράς … επ’ ώμου!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Όχι, δεν κάλεσαν την κλάση του Πρωθυπουργού, το κόμμα πήρε για ακόμη μια φορά στην πλάτη ο Α. Σαμαράς. Ως γνωστόν το κομματικό επιτελείο θεωρεί τον ίδιο τον πρωθυπουργό ως το πιο δυνατό χαρτί και έτσι για ακόμη μια φορά ο Α. Σαμαράς βγαίνει μπροστά στην εκλογική μάχη

Ο στόχος είναι διπλός. Πρώτα απ’ όλα να συσπειρωθεί ο κόσμος καθώς η παράταξη μπορεί να μπει σε περιπέτειες εάν επικρατήσει η λεγόμενη χαλαρή ψήφος.

Έτσι προκύπτει ο δεύτερος στόχος που δεν είναι άλλος από τον βασικό αντίπαλο, τον ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι δεν είναι διόλου τυχαίο ότι ο Α. Σαμαράς ξεκίνησε περιοδεία ανά την Ελλάδα και η ομιλίες του επικεντρώνουν στον αντίπαλο με σκληρές επιθέσεις και εκφράσεις.

Η παρουσία Σαμαρά στις τοπικές κοινωνίες, προχθές Τρίπολη, σήμερα Λαμία, στηρίζει τους τοπικούς υποψήφιους στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, ενώ ταυτόχρονα συσπειρώνει τη βάση.

Κάπως έτσι επιχειρείται να περάσει το μήνυμα ότι η ψήφος και την πρώτη, αλλά κυρίως τη δεύτερη Κυριακή με τις ευρωεκλογές δεν μπορεί να είναι χαλαρή καθώς μπορεί να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό και να μπει η χώρα σε περιπέτειες που κανείς δεν επιθυμεί.

Απ’ την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκαστικά θα μπει στο παιχνίδι καθώς δεν είναι δυνατό να μπει στη θέση σάκου του μποξ και έτσι θα… βοηθήσει την τακτική της Συγγρού για πόλωση και μη χαλαρή ψήφο…

Διαβάστε επίσης:

Στα χαρακώματα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το σύνθημα “Νέα Ελλάδα”

Πόλεμος ανακοινώσεων για τις δηλώσεις Γλέζου – Συνέχεια δίνουν Κεδίκογλου και Σκουρλέτης

Βαριές καταγγελίες από τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά: Με έξοδα του υπουργείου

Παιδείας μέσω courier “φεύγουν” προσκλήσεις υπέρ του Μώραλη

Τσίπρας: Δημοψήφισμα για το μνημόνιο οι ευρωεκλογές

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε