Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ο Σαμαράς και η κατσαρόλα με το ιμάμ μπαϊλντί!

Ο Σαμαράς και η κατσαρόλα με το ιμάμ μπαϊλντί!

Τι σχέση μπορεί να έχουν ο Αντώνης Σαμαράς, ένας πιτσιρικάς και μια κατσαρόλα μελιτζάνες ιμάμ μπαϊλντί;

Την ιστορία από το 1985 περιγράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης. Συνέβη στην παραλία Ρωμανού στη Μεσσηνία, όταν ο Αντώνης Σαμαράς ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Είχε πάει για μπάνιο με έναν συνεργάτη του (τον οποίο έδιωξε όταν έγινε πρωθυπουργός σύμφωνα με το δημοσίευμα).

Καθώς οι δυο άνδρες στέκονταν στην παραλία, είδαν κάποιον να πλησιάζει. Τότε ο Αντώνης Σαμαράς είπε: «Τον βλέπεις αυτόν; Είναι ψηφοφόρος μου» λέει στον συνεργάτη του, ο οποίος αναρωτήθηκε: «Μα πώς ξέρεις ότι είναι ψηφοφόρος σου, τη στιγμή που ούτε καν διακρίνεται; Θέλεις κιάλια για να δεις ποιος είναι».

Η «κουκκίδα» όπως τη χαρακτήρισε ο Αντώνης Σαμαράς, αποδείχθηκε τελικά πως ήταν ένας 12χρονος που κρατούσε μια… κατσαρόλα. Τη δίνει στον κ. Σαμαρά και του λέει: «Έχει μέσα μελιτζάνες ιμάμ μπαϊλντί, τις έφτιαξε η μάνα μου και μου είπε ότι τις έφτιαξε για σένα, τον βουλευτή της περιοχής μας».

«Πάρε την κατσαρόλα και πήγαινέ τη γρήγορα στη μάνα σου, δεν θέλω, δεν πιστεύω αυτό που γίνεται», είπε ο Αντώνης Σαμαράς αλλά ο πιτσιρίκος άφησε την κατσαρόλα στα πόδια του πρωθυπουργού και απομακρύνθηκε τρέχοντας και φωνάζοντας: «Είναι για σένα, για σένααα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άφησαν… νηστικούς τους Έλληνες υπουργούς στο Παρίσι

Σεβασμό των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας της Αλβανίας ζήτησε ο Α. Σαμαράς από τον Ε. Ράμα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε