Πέμπτη, 4 Ιουλ.
24oC Αθήνα

Ο Θεοδωράκης προτείνει Αλιβιζάτο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΕUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΕUROKINISSI

Τον συνταγματολόγο Νίκο Αλιβιζάτο προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, χαρακτηρίζοντάς τον εξαιρετική περίπτωση.

Σε συνέντευξή του που παραχώρησε στην εφημερίδα “Καθημερινή της Κυριακής”, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωσε τον… εκλεκτό του για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

“Ο Νίκος Αλιβιζάτος θα ήταν μια εξαιρετική περίπτωση για το αξίωμα του Προέδρου, ο οποίος μάλιστα θα μπορούσε να συσπειρώσει ευρύτερες δυνάμεις και να καταστεί εφικτή η εκλογή του διαδόχου του Κάρολου Παπούλια ώστε να αποφευχθούν οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές.

Επίσης, προανήγγειλε ότι στις 21 Σεπτεμβρίου θα εξειδικεύσει τις βασικές προτάσεις του κόμματός του. Υπογραμμίζει ότι ένας όρος που θα έθετε για να μετέχει σε οποιαδήποτε κυβέρνηση θα ήταν οι υπουργοί της να έχουν κολλήσει ένσημα εκτός πολιτικής.

Θέτει τον πήχη της επιτυχίας του Ποταμιού στο 6,6% που πήρε στις ευρωεκλογές, ενώ για το σενάριο μιας συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ λέει ότι δεν έχει καμία διάθεση να πυροβολεί μαζί με τον κ. Καμμένο ψεκαστικά αεροπλάνα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στ. Θεοδωράκης στη ΔΕΘ: Ο ΕΝΦΙΑ δείχνει την αδυναμία της κυβέρνησης να διαπραγματευτεί

Το “Ποτάμι” καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να δώσει στοιχεία για το ΣΔΟΕ

Ποτάμι: “Κολάζ πολιτικών σκοπιμοτήτων” το αντιρατσιστικό

Στ. Θεοδωράκης στο “Der Spiegel”: Δεν θα κυβερνήσουμε μόνοι μας, αλλά στο πλαίσιο μιας “συνωμοσίας του καλού”

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε