Παρασκευή, 5 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού επιμένει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι στο συνταγματικό τόξο

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

 Στον απόηχο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από 45χρονο που πρόσκεινται στη Χρυσή Αυγή, και της σφοδρής αντιπαράθεσης της κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο στενός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης μίλησε στον ΣΚΑΙ και σχολίασε τα όσα δήλωσε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκει στο συνταγματικό τόξο.

Ο κ. Λαζαρίδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η βία θα συνεχιστεί και πως τροφοδοτείται από πολλούς, προειδοποιώντας συγχρόνως πως θα έρθουν κι άλλοι νεκροί εάν συνεχιστεί η ένταση. Επέμεινε μάλιστα στην άποψή του πως δεν θεωρεί τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα εντός κοινοβουλευτικού τόξου, σημειώνοντας πως “για να αποδυναμωθεί η δημοκρατία βάζουν το χεράκι τους πολλοί”.

Παράλληλα, ο κ. Λαζαρίδης δείχνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε πως δεν μπορεί να είναι στυλοβάτης της δημοκρατίας κάποιος που καλεί σε κινητοποιήσεις τα σχολεία, όσους μιλούσαν για γουναράδικα, σημειώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που αντιλαμβάνεται τη δημοκρατία ως “αλά κάρτ και την παραβιάζει”. 

Για το ενδεχόμενο να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, ο κ. Λαζαρίδης ως στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του και δήλωσε πως απλά είναι υπέρ του να παρθούν τα μέτρα που προωθούνται. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι απάντησε ο Κεδίκογλου στον Τσίπρα – Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Σαμαρά να αποδοκιμάσει τον Λαζαρίδη

Α. Τσίπρας: «έχει ευθύνη ο Σαμαράς για τη θεωρία των δύο άκρων»

Μια δολοφονία που πάγωσε την Ελλάδα – Ομολόγησε ο δράστης – Μαχαίρωσε τον 34χρονο Παύλο Φύσσα – Είπε ότι είναι Χρυσή Αυγή

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει την παραίτηση Λαζαρίδη από τη θέση του συμβούλου του Α. Σαμαρά

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε