Παρασκευή, 5 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ολομέλεια σε ταβέρνα για παϊδάκια! Ποιοι καλόφαγαν στο Περιστέρι

Ολομέλεια σε ταβέρνα για παϊδάκια! Ποιοι καλόφαγαν στο Περιστέρι

Τι μπορεί να κάνουν στο ίδιο τραπέζι, στην ίδια ταβέρνα βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και ένας πρώην του ΣΥΡΙΖΑ. Η απάντηση δεν είναι μόνο «να τρώνε παϊδάκια και σταβλίσεις μπριζόλες».

Από τα έδρανα της Βουλής στο Base-Grill στο Περιστέρι να τρώνε παϊδάκια και σταβλίσιες μπριζόλες και να πίνουν κρασί βρέθηκαν η Ντόρα Μπακογιάννη, η Φωτεινή Πιπιλή, ο Κώστας Τζαβάρας (ο οποίος πλήρωσε κιόλας), η Άντζελα Γκερέκου και ο Πέτρος Τατσόπουλος, γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης.

Στην παρέα τους επρόκειτο να είναι κι ένας άλλος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Τριαντάφυλλος αλλά τελικά βρέθηκε στη φυλακή για να “ανακρίνει” τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα “οι βουλευτές, για άγνωστο λόγο, ήταν μες στην καλή χαρά. Πείραζε ο ένας τον άλλον και επιχειρούσαν να συντάξουν μιαν άτυπη συμφωνία: να σπάσουν τις κομματικές γραμμές, να συναινέσουν και να πείσουν την κυρία Γκερέκου να κατέβει υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίου: «Θα σε στηρίξουμε» της έλεγαν”.

“Η κυρία Μπακογιάννη έμαθα ότι ασκούσε τη μεγαλύτερη πίεση, όπως επίσης προς τον κ. Τατσόπουλο για να είναι και αυτός υποψήφιος (δεν κατάλαβα πού ακριβώς) ώστε να τον στηρίξει” καταλήγει ο ΒΗΜΑτοδότης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποψήφια άλλαξε από μαλλιά μέχρι… χρονολογία γέννησης!

Κυβέρνηση: Σας δίνουμε γάιδαρο και τον κοιτάζετε στα δόντια; Τρόικα: Ήρθαμε να σας πάρουμε το άλογο, όχι τον γάιδαρο

Ποιος παρομοίασε Το Ποτάμι με τη Χρυσή Αυγή;

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε