Πέμπτη, 4 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Οργισμένη Γιάννα για την… υποψηφιότητα στο δήμο Αθηναίων: Δεν είναι ανακρίβεια, είναι κατασκευή! – Διάψευση και από ΣΥΡΙΖΑ

Οργισμένη Γιάννα για την… υποψηφιότητα στο δήμο Αθηναίων: Δεν είναι ανακρίβεια, είναι κατασκευή! – Διάψευση και από ΣΥΡΙΖΑ

– Επιστολή στον διευθυντή της εφημερίδας Τα Νέα έστειλε η Γιάννα Αγγελοπούλου
– Χαρακτηρίζει κατασκευασμένο το δημοσίευμα πως θα κατέβει για δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ
– Κουμουνδούρου: τέτοιο θέμα δεν υφίσταται
– Διαβάστε όλη την επιστολή της Γιάννας Αγγελοπούλου

Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και η Γιάννα Αγγελοπούλου διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, σύμφωνα με το οποίο η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας επιθυμεί να διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων ως υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με Τα Νέα «η Γιάννα Αγγελοπούλου την περασμένη Πέμπτη έκανε δεξίωση στο σπίτι γνωστού παράγοντα δημοσίων σχέσεων και καλεσμένοι ήταν δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το life style.

«[Πηγή] μου υπενθύμισε τις σχέσεις του γιού της με το κόμμα της χαράς και την πολυποίκιλη «βοήθεια» που παρείχε η ίδια προεκλογικά, αλλά και μετεκλογικά στο κόμμα».

Μάλιστα υποστηρίζει ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου είχε προσφέρει βοήθεια στον Αλέξη Τσίπρα στο πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ για τις συναντήσεις που πραγματοποίησε και τις ομιλίες που έκανε».

Γιάννα: Περισσότερο από ανακρίβεια

Το δημοσίευμα προκάλεσε τη μάλλον έντονη αντίδραση της Γιάννας Αγγελοπούλου, που το μεσημέρι της Δευτέρας έστειλε επιστολή στον διευθυντή της εφημερίδας, χαρακτηρίζοντας «κατασκευή» τα όσα γράφτηκαν.

Αναλυτικά, η επιστολή έχει ως εξής:

Προς
κ. Χρήστο Μεμή,
Δ/ντή εφημ. «ΤΑ ΝΕΑ»

Κύριε Διευθυντά,

Η πληροφορία, η φήμη, η εκτίμηση του συνεργάτη σας, κ. Γιώργου Παπαχρήστου, στο φύλλο της 1ης Ιουλίου, περί υποψηφιότητάς μου στο Δήμο Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούν κάτι περισσότερο από ανακρίβειες, είναι κατασκευή.

Με τιμή,
Γιάννα Αγγελοπούλου».

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε με δική του ανακοίνωση αρνηθεί πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο έχει τεθεί.

«Το δημοσιογραφικό δαιμόνιο και οι “αξιόπιστες”, όπως πάντα, πηγές του συνεργάτη των “Νέων ” κ. Παπαχρήστου τον οδήγησαν στη μεγάλη “ανακάλυψη” της προσέγγισης της κας Αγγελοπούλου με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καθώς και σε ενδεχόμενη υποψηφιότητά της στο Δήμο της Αθήνας.

Για να μην αγωνιά τζάμπα, τον ενημερώνουμε πως τέτοιο θέμα δεν υφίσταται. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που οι πηγές του τον κρεμάνε», αναφέρει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε για την υποψηφιότητα της Γιάννας

Υποψήφια δήμαρχος με τον ΣΥΡΙΖΑ η Γιάννα;

ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρωθυπουργός του «μαύρου» δεν πείθει κανέναν

Βενιζέλος σε Βορίδη: Δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου, ούτε το κόμμα σου, ούτε την χώρα

Ο Μητσοτάκης άδειασε τον Βορίδη

Γιάννα Αγγελοπούλου: Ήρθα για να μείνω!

Η Γιάννα Αγγελοπούλου μαθήτρια! – Φωτογραφίες από τα σχολικά της χρόνια

«Σφαγή» για το κόστος των Αγώνων – Η «πλούσια μέγαιρα», ο Σημίτης, ο Καραμανλής και ο Χριστοδουλάκης – Νέες αποκαλύψεις από τη Γ. Αγγελοπούλου

Η Γιάννα Αγγελοπούλου κατά των πολιτικών! “Οι Έλληνες δεν είναι κακομοίρηδες

Το… δράμα της Γιάννας: ο «εχθρός» Λάμπης Νικολάου και τα κορίτσια με τα μίνι

Γ. Αγγελοπούλου: Δεν χαρίζεται σε κανέναν στο βιβλίο της “My Greek Drama”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε