Δευτέρα, 22 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ούτε τα ισχυρά αντιβιοτικά δεν κρατούν στο κρεββάτι τον Αντώνη Σαμαρά

Ούτε τα ισχυρά αντιβιοτικά δεν κρατούν στο κρεββάτι τον Αντώνη Σαμαρά

Μπορεί πυρετό να μην έκανε, αλλά ο έντονος βήχας δεν τον αφήνει ούτε να κοιμηθεί. Ο λόγος για τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, που παραμένει σε… καραντίνα από τους γιατρούς εξαιτίας της λοίμωξης του αναπνευστικού που τον ταλαιπωρεί.

Οι γιατροί έχουν χορηγήσει στον πρωθυπουργό ισχυρά αντιβιοτικά και του έχουν δώσει… εντολή να παραμείνει ως και την Παρασκευή στο κρεβάτι, γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης.

Αλλά φαίνεται πως τις εντολές αυτές, τις παρακούει ο Αντώνης Σαμαράς και σύμφωνα με το δημοσίευμα ναι μεν δεν έχει βγει από το σπίτι, αλλά στο κρεββάτι του δεν κάθεται.

Είναι συνεχώς στο πόδι, τηλεφωνεί σε συνεργάτες του και σε υπουργούς, ενημερωνόταν συνεχώς από τον Γιάννη Στουρνάρα για την πορεία του Εurogroup και έδινε οδηγίες στους πάντες, γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πρωθυπουργός είναι ο έντονος βήχας, ο οποίος όταν τον πιάνει βήχας, διαρκεί κάθε φορά για δέκα λεπτά! «Δεν με αφήνει ο βήχας να ξεκουράσω το σώμα μου. Ούτε ακόμη και κατά τη διάρκεια του ύπνου» έλεγε, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, ο πρωθυπουργός στους γιατρούς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαμαράς σε Βενιζέλο: Θα τ’ ακούσω αν κάνω τον Σαχινίδη διοικητή της ΤτΕ

Δεν επιστρέφει σήμερα στο Μαξίμου ο Σαμαράς

Οι μυστικές συναντήσεις του Σαμαρά με Ρώσους στο Άγιο Όρος

Με οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού ο Αντώνης Σαμαράς

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε