Τετάρτη, 24 Ιουλ.
29oC Αθήνα

ΠΑΣΟΚ για τον προφυλακισθέντα συνδικαλιστή: “Μας εξύβριζε ως διεφθαρμένους”

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Αρνείται το ΠΑΣΟΚ μέσω ατύπου σχολίου του κάθε σχέση με τον προφυλακισθέντα συνδικαλιστή του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Μανώλη Χατζόπουλο, που κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων.

“Ο προφυλακισμένος συνδικαλιστής του Υπουργείου Περιβάλλοντος όχι μόνον δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ αλλά ως “αγανακτισμένος” της Πλατείας Συντάγματος και μέσω δημοσίων επιστολών του σε εφημερίδες μας εξύβριζε ως “διεφθαρμένους” που “χάσαμε την ιδεολογία μας. Σύντομα οι πολίτες θα καταλάβουν ποιοι εκπροσωπούν το αντιμνημονιακό μέτωπο”.

Αυτό αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη σε άτυπο σχόλιο της σχετικά με πληροφορίες, που έφεραν έναν εκ των συλληφθέντων για το κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων να είναι επί σειρά ετών μεγαλοσυνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ στο Υπουργείο Ανάπτυξης και κατόπιν στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής είχε διαφοροποιηθεί τα τελευταία 3 χρόνια από την ΠΑΣΚΕ και δήλωνε αντιμνημονιακός. Εν όψει, μάλιστα, των βουλευτικών εκλογών του Μαίου του 2012 είχε γνωστοποιήσει μέσω επιστολής του στην εφημερίδα “Ριζοσπάστης” ότι προσχωρεί στο ΚΚΕ κάνοντας λόγο για επιστροφή στα χρόνια της αθωότητας, της νιότης και των αγώνων με ιδανικά. Στην ίδια επιστολή επιτίθετο με οξύτητα κατά του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι νιώθει αηδιασμένος, απογοητευμένος και προδομένος.

Διαβάστε επίσης

Τα συνθηματικά του κυκλώματος λαθρεμπορίου πετρελαίου που “τσέπωσε” 3,5 εκατ.

 

Ο κλέψας του κλέψαντος στο τεράστιο κύκλωμα λαθρεμπορίας πετρελαίου – Πώς δρούσαν ο Γ. Σπανός και οι συνεργάτες του

 

Κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων – Συνελήφθη ο Πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ και του Ατρομήτου Γ. Σπανός – Πως είχε στηθεί η κομπίνα – Ο ρόλος του κοριού της ΕΥΠ

 

ΕΛ.ΑΣ: Αρχηγικός ο ρόλος του Γ. Σπανού! – Βάφτισαν 4,5 εκατομμύρια λίτρα πετρέλαιο ναυτιλίας για θέρμανσης! – Πάνω από 3,5 εκατ οι διαφυγόντες δασμοί

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε