Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

Ψάχνοντας την Αριστερά του Κυρίου; – Το δεος Τσίπρα στο Αγιο Όρος

Ψάχνοντας την Αριστερά του Κυρίου; – Το δεος Τσίπρα στο Αγιο Όρος

Ο πρώτος ηγέτης της Αριστεράς που επισκέφθηκε το Αγιον Όρος ήταν ο Χαρίλαος Φλωράκης. Ο δεύτερος είναι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Η επίσκεψη ήδη συζητείται πολύ. Οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο των ΜΜΕ και δείχνουν μια εικόνα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν έχουμε συνηθίσει.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας φτάνοντας στο Αγιο Όρος και μπαίνοντας στα άδυτά του όχι απλά ενθουσιάστηκε αλλά καταγοητεύθηκε.

Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης Τσίπρα στο Αγιο Ορος. Χθες, τον πλημμύρισε δεος όταν βρέθηκε μπροστά στην εικόνα της Παναγίας Αξιον Εστι, τόσο, που ζήτησε να μείνει μόνος για λίγο στο Ναό.

Θαύμασε επίσης τον ιστορικό Ναό του Πρωτάτου με τις φημισμένες αγιογραφίες του Πανσέληνου.




Μετά το προσκύνημα στο Ναό του Πρωτάτου η Ιερά Κοινότητα παρέθεσε γεύμα προς τιμήν του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως και ακολούθως πραγματοποίησε επίσκεψη στην έδρα του Πολιτικού Διοικητή, στο Ιατρείο όπου ενημερώθηκε για τις ελλείψεις και τις ανάγκες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, το Αστυνομικό Τμήμα και τον Πυροσβεστικό Σταθμό Καρυών.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: AMEN.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ενθουσιασμένος ο Αλέξης Τσίπρας από το Αγιο Όρος – Δείτε φωτο από την επίσκεψη

Ο Τσίπρας στο ‘Αγιο Όρος

Αρκαδία: Ατελείωτες ουρές για τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας – Το θαύμα και η συγκλονιστική της ιστορία (Φωτό)!

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε