Πέμπτη, 3 Οκτ.
21oC Αθήνα

“Ψήφος εμπιστοσύνης για να σφίξουν οι κ…λοι!”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Για κίνηση τακτικής και μάλιστα έξυπνη καθώς εγκλωβίζει τους κυβερνητικούς βουλευτές έκανε λόγο, με τον δικό του τρόπο, ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Βήμα ο Π. Τατσόπουλος είπε χαρακτηριστικά ότι “στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης γιατί είναι σίγουρη ότι θα την πάρει. Δεν πάει για να τζογάρει. Το κάνει για να σφίξουν οι κ…. Γιατί και η ψήφος εμπιστοσύνης και η πρόταση μομφής, από την άλλη μεριά, γίνονται πάντοτε για εσωτερική κατανάλωση” εκτιμώντας ότι “θα πάρει στην ψήφο εμπιστοσύνης 154 ψήφους. Ακριβώς όσες έχει. Μπορεί να πάρει και την ψήφο του Αηδόνη. Για την επιβίωσή της ήταν πολύ έξυπνη κίνηση η ψήφος εμπιστοσύνης”
Ο ίδιος δήλωσε ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση θα καταψηφίσει, αλλά διευκρίνισε παράλληλα ότι δεν τίθεται θέμα επιστροφής του στον ΣΥΡΙΖΑ
“Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γυρίσω ποτέ. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε προεκλογική ούτε μετεκλογική. Δεν τους πάω, δεν με πάνε και δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Τίποτα!” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Μήνυμα Αηδόνη σε Σαμαρά – Βενιζέλο: Μην θεωρείτε δεδομένη την ψήφο μου!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε