Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Πάει … Ποτάμι ο Ψαριανός

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Καυστικός τόσο κατά των αποφάσεων του κόμματος όσο και κατά του ίδιου του Φώτη Κουβέλη ήταν για ακόμη μια φορά ο Γ. Ψαριανός που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με το Ποτάμι

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα ο Γρηγόρης Ψαριανός είπε πως δεν είναι εκείνος που φεύγει από τη ΔΗΑΜΡ αλλά η ΔΗΜΑΡ είναι που απομακρύνεται από κείνον λέγοντας χαρακτηριστικά “ Τσίτσο το λιμάνι φεύγει”
Ο κ. Ψαριανός αναφέρθηκε στην ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς που πρέπει να γίνει βασικός παίκτης και όχι να πάει να προσχωρήσει μετά ως “τσόντα” σε κάποιους άλλους.

«Πρέπει να συγκροτηθεί για να πρωταγωνιστήσει. Αυτό το σχέδιο με περιλαμβάνει» είπε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

Ο κ.Ψαριανός επιβεβαίωσε ότι θα παρευρεθεί στο συνέδριο του “Ποταμιού”, ενώ δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο για στενότερη σχέση του με το κόμμα.

Επιτέθηκε εκ νέου στον Φώτη Κουβέλη λέγοντας δεν ανέλαβε σοβαρά την πολιτική ευθύνη για το “ναυάγιο” όπως το χαρακτήρισε του κόμματος στις εκλογές προσφέτοντας πως αλλιώς “ να αφήσουμε το πλοίο στα βραχάκια και να φύγουμε. Εκτός αν είναι το ναυάγιο της Ζακύνθου, που είναι μια ωραία εικαστική παρέμβαση”.

Διαβάστε επίσης:
Ψαριανός μαινόμενος: Η βλακεία είναι ανίατη!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε