Πέμπτη, 4 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Πάγκαλος: Μικροαστοί όσοι με “έκραξαν” για τη Δούρου – “Ίσως έκανα λάθος” αλλά “δεν έχω ακούσει τις ίδιες αντιδράσεις όταν η Αυγή με λέει παχύδερμο”

Πάγκαλος: Μικροαστοί όσοι με “έκραξαν” για τη Δούρου – “Ίσως έκανα λάθος” αλλά “δεν έχω ακούσει τις ίδιες αντιδράσεις όταν η Αυγή με λέει παχύδερμο”

– “Έχει κολλήσει τη φάτσα της στους τοίχους γιατί νομίζει ότι είναι ωραία” και “να βγάλει αφίσες με μπικίνι” είχε πει ο Θόδωρος Πάγκαλος για τη Ρένα Δούρου
– “Είναι πάρα πολύ εμφανίσιμη” είπε σήμερα και παραδέχτηκε πως έκανε λάθος
– Επέμεινε όμως πως η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ παραβίασε “κτηνωδώς και θρασύτατα” παραβίασε το νόμο για τις αφισοκολλήσεις
– Δριμεία επίθεση στους δημοσκόπους για τα exit poll των εκλογών
– “Τους τάιζε το ΠΑΣΟΚ, φτύνουν εκεί που έτρωγαν”

Για άλλη μια φορά, ο Θεόδωρος Πάγκαλος προκάλεσε αίσθηση με όσα είπε μέσω της εβδομαδιαίας παρουσίας του στον ΒΗΜΑ FM. Από τους δημοσκόπους και τα αποτυχημένα exit poll της Κυριακής των εκλογών μέχρι την Ρένα Δούρου προσωπικά αλλά και την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Αθηναίων και την περιφέρεια Αττικής.

Ο πρώην υπουργός εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στους δημοσκόπους για τα exit poll της Κυριακής και έκανε λόγο για ανθρώπους στους οποίους «το ΠΑΣΟΚ μοίραζε κακώς λεφτά», που «φτύνουν εκεί που τρώγαν» και που «μισούσαν το χέρι που τους τάιζε». Χαρακτήρισε επίσης παράλογο, ένας δημοσκόπος να είναι στέλεχος κόμματος, καθηγητής Πανεπιστημίου και επιχειρηματίας.

Η Ρένα Δούρου

Φαίνεται πως ο Θεόδωρος Πάγκαλος είναι θιασώτης του δόγματος: η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Και μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι σεξιστικές δηλώσεις του κατά της υποψήφιας περιφερειάρχη Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Αφού χαρακτήρισε μικροαστικό καθωσπρεπισμό τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι προηγούμενες δηλώσεις του (σ.σ. “νομίζει ότι είναι ωραία”, “να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα” κάποια από τα σχόλιά του) είπε πως έκανε λάθος και ότι “ίσως κακώς” έκανε τη συγκεκριμένη προέκταση για την κα Δούρου, την οποία τώρα θεωρεί “πάρα πολύ εμφανίσιμη”.

Αλλά αντεπιτέθηκε λέγοντας πως το πρόβλημα ήταν αν ο ίδιος είπε κάτι “για το μπικίνι” και όχι αν “κτηνωδώς και θρασύτατα” η Ρένα Δούρου παραβίασε το νόμο για τις αφισοκολλήσεις.
Και συνέχισε λέγοντας πως δεν έχει ακούσει κανέναν να διαμαρτυρηθεί, όταν η Αυγή τον χαρακτηρίζει “παχύδερμο”, “κτήνος” ή “σαλιάρη” και πως πρόκειται για εγκάθετους που έχουν “μόνο αυτί το δεξιό, δεν ακούν από το αριστερό, ούτε βλέπουν από το αριστερό μάτι”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνετρίβη σε Αθήνα και περιφέρεια

Ο πρώην υπουργός εκτίμησε ότι η νίκη της Ρένας Δούρου στον α’ γύρο των εκλογών στην περιφέρεια Αττικής και η παρουσία του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στον β’ γύρο των εκλογών για το δήμο Αθηναίων δεν είναι νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα, εκτίμησε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνετρίβη!

Όπως είπε, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έλαβε περίπου 45.000 ψήφους τη στιγμή που στις εκλογές του 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε λάβει 78.000. “Παίρνει δηλαδή μια στις δυο ψήφους που είχε πάρει στην τελευταία αναμέτρηση”, τόνισε.

Όσον αφορά στην περιφέρεια, είπε ότι η Ρένα Δούρου πήρε 410.000 ψήφους ενώ το 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ψηφιστεί από 600.000 πολίτες. “Κέρδισε; Όχι. Συνετρίβησαν. Τι σημασία έχει αν είναι πρώτη;”, πρόσθεσε.

Εκτίμησε πως ο δεύτερος γύρος θα είναι εντελώς διαφορετικός τόσο στην Αθήνα όσο και στην Αττική, μετά την απόφαση της ΝΔ να στηρίξει τους Γιώργο Καμίνη και Γιάννη Σγουρό.

Συγχαρητήρια σε Ψινάκη

Τέλος, ο Θεόδωτος Πάγκαλος συνεχάρη τον Ηλία Ψινάκη για την εκλογή του στο δήμο Μαραθώνα και εξέφρασε την επιθυμία να τον συναντήσει για να συζητήσουν θέματα του δήμου και κυρίως την εγκατάλειψη των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.
Είναι πιθανό να εξελέγη επειδή είναι αναγνωρίσιμος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και κακός δήμαρχος, πως τον γνωρίζει και τον συμπαθεί και πως όσες φορές συναντήθηκαν έχει περάσει “πολύ καλά”.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεπέρασε και τον εαυτό του ο Θόδωρος Πάγκαλος – “Η Δούρου νομίζει ότι είναι ωραία – Να βγάλει αφίσες με μαγιό”

Σάλος από την σεξιστική επίθεση Πάγκαλου κατά Δούρου και την υβριστική κατά Γλέζου – ΠΑΣΟΚ: Ο Πάγκαλος έγινε χορηγός του ΣΥΡΙΖΑ

Ρένα Δούρου σε Πάγκαλο: Έπιασες πάτο

Άγρια επίθεση του ΠΑΣΟΚ στη Δούρου μετά τα σεξιστικά σχόλια του Πάγκαλου

Η Δούρου ζητάει debate με τον Σγουρό

Τσίπρας στη “La Repubblica”: Το ευρώ δεν είναι φετίχ, αλλά εργαλείο – Σακελλαρίδης και Δούρου φαβορί στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε