Πολιτική

Πάγκαλος: Θα “θάψει” τον Άκη και θα κάψει εμάς!

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος γίνεται επιχειρηματίας. Μαζί με την σύζυγό του Χριστίνα Χριστοφάκη, ίδρυσαν εταιρεία η οποία θα κάνει μεταξύ άλλων και εμπορία μηχανημάτων για την καύση νεκρών.

Η εταιρεία σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, λέγεται Ιδιωτική Κεφαλαιουχική και θα αναλάβει να προωθήσει σε δήμους της Αττικής και της Περιφέρειας, τα μηχανήματα.

Ο πρώην υπουργός, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Επιτροπής για το Δικαίωμα Αποτέφρωσης Νεκρών στην Ελλάδα, κ. Αντώνη Αλακιώτη και προφανώς του εξήγησε τα σχέδιά του.

Ωστόσο, για να λειτουργήσει αποτεφρωτήριο στην χώρα μας, παρότι το επιτρέπει πλεον η νομοθεσία, πρέπει να έχει την έγκριση του Δήμου στον οποίο θα λειτουργεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάγκαλος: Αν με αναγκάσουν να καταθέσω για τον Άκη θα τον θάψω

Πάγκαλος: Ανοησίες τα υπερήφανα ΟΧΙ της Κύπρου

Με λαβράκι και cheeseburgers συζήτησαν Βενιζέλος και Πάγκαλος

«Είσαι γαϊδούρι» είπε πολίτης στον Πάγκαλο και μετά τον συνέλαβαν

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για παραίτηση Παπαδημητρίου: «Υπάρχουν ερωτήματα για τους επικοινωνιακούς χειρισμούς – Άδικο να αποδίδουμε ευθύνες στον Σταϊκούρα»
«Δεν έχει ευθύνη για τη σύνταξη του πορίσματος, αυτό το κάνουν οι επιστήμονες» είπε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο Παύλος Μαρινάκης
Γεραπετρίτης: «Θα υπάρξει συνάντηση Μητσοτάκη και Τραμπ εν ευθέτω χρόνο – Σταθερά καλή σχέση και ανοιχτοί δίαυλοι με τις ΗΠΑ»
«Είναι ήδη δομημένη η σχέση από την πρώτη θητεία του Αμερικανού Προέδρου. Νομίζω ότι αυτό θα επιβεβαιωθεί όταν θα υπάρξει και η δεύτερη συνάντηση» τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών
Κυριάκος Μητσοτάκης και Ντόναλντ Τραμπ
Δημοσκόπηση Real Polls: 19,9% θα ψήφιζε ΠΑΣΟΚ με άλλο αρχηγό, 70,2% λέει όχι σε νέο κόμμα υπό τον Αλέξη Τσίπρα
Το 29,8% θεωρεί ότι η ΝΔ είναι το κόμμα που μπορεί να δώσει τις πιο ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα των πολιτών, ενώ η Πλεύση Ελευθερίας είναι το κόμμα το οποίο «κερδίζει» τις προτιμήσεις των πολιτών λόγω της αρχηγού του
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ