Πολιτική

Πάγκαλος κατά Κωνσταντοπούλου και ΣΥΡΙΖΑ

Η είδηση δεν είναι πως ο Θόδωρος Πάγκαλος έβαλε στο στόχαστρο του τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αλλά πως επί της ουσίας υποστήριξε την οικογένεια Μητσοτάκη...

Ο πρώην υπουργός, σε συνέντευξή του στον Βήμα FM κατηγόρησε τη Ζωή πως «μιλούσε από το πρωί μέχρι το βράδυ για νεποτισμό και οικογενειοκρατία και τώρα το έχει βουλώσει!», ενώ αναφερόμενος στην υπόθεση των βιασμών που έχει αναλάβει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (για την οποία υπήρξε πόλεμος ανακοινώσεων τις προηγούμενες μέρες) είπε: «είναι εκφραστής της Αριστεράς η κυρία Κωνσταντοπούλου, που έχει φέρει τις βιασθείσες από την Αυστραλία τέσσερις φορές και έχει κάνει μια δίκη βιασμού να κρατήσει οκτώ χρόνια με τεχνάσματα;».

«Η Αριστερά της χώρας διαπομπεύεται με αισχρό τρόπο. Είναι εκφραστής της Αριστεράς η κυρία Κωνσταντοπούλου, που έχει φέρει τις βιασθείσες από την Αυστραλία τέσσερις φορές και έχει κάνει μια δίκη βιασμού να κρατήσει οκτώ χρόνια με τεχνάσματα.

Μιλούσε από το πρωί μέχρι το βράδυ για νεποτισμό και οικογενειοκρατία και τώρα το έχει βουλώσει! Έχετε δει βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, από τότε που μπήκε η Κωνσταντοπούλου στη Βουλή, να μιλά για οικογενειοκρατία και νεποτισμό; Η κόρη του Μητσοτάκη ήταν οικογενειοκρατία και νεποτισμός, αλλά η κόρη του Κωνσταντόπουλου είναι σοσιαλισμός», δήλωσε ο Θ. Πάγκαλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άγρια κόντρα ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ για την Κωνσταντοπούλου που “καλύπτει βιαστή”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στη Βουλή η δικογραφία για Κώστα Καραμανλή και Χρήστο Σπίρτζη για τα Τέμπη - Τα επόμενα βήματα
Τα κόμματα, αφού  μελετήσουν τα περιγραφόμενα  μπορούν να καταθέσουν στην Ολομέλεια αίτηση με 30 τουλάχιστον  υπογραφές βουλευτών για την σύσταση Ειδικής Προκαταρκτικής Επιτροπής της Βουλής
Τέμπη: Στη Βουλή η δικογραφία για Κώστα Καραμανλή και Χρήστο Σπίρτζη 3
Υπηρετούν στην Αστυνομία 9.422 γυναίκες - «Πρωταγωνίστριες στον εκσυγχρονισμό του Σώματος», λέει σε post ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
«Η συμμετοχή των γυναικών δεν είναι απλώς ζήτημα ισότητας. Αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για μια πιο ανθρώπινη, δίκαιη και κοινωνικά ευαίσθητη αστυνόμευση»
Από δράση της Αστυνομίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών
Ανδρουλάκης: Η ενωτική ομιλία στο ΣΕΦ, τα μηνύματα αντεπίθεσης κι η έμμεση αναφορά στην Κωνσταντοπούλου – «Δεν είμαστε κόμμα – κομήτης»
«Η μαχητική προγραμματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ, που ταυτόχρονα δείχνει στους πολίτες ποιος εχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, ανεβάζει εκ νέου στροφές», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 3