Πολιτική

Πάγκαλος κατά ΠΑΣΟΚ: Καλύτερα υπηρέτης παρά υπάλληλος χρεοκοπημένου κόμματος

Ποιος είδε τον Θεόδωρο Πάγκαλο και δεν τον φοβήθηκε (ξανά)! Ο ανένδοτος με το ΠΑΣΟΚ έχει κηρυχθεί για τα καλά μέσω twitter!

Όπως το συνηθίζει τον τελευταίο καιρό, ο κ. Πάγκαλος εκφράζει τις απόψεις του και διαφωνεί ανοιχτά με ό,τι γίνεται στο κόμμα μέσω του λογαριασμού του στο twitter. Μετά τις δηλώσεις περί… τζόβενου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου τα… «έχωσε» σε όσους (κύκλοι κοντά στην ηγερία του ΠΑΣΟΚ «βαφτίστηκαν») διερωτήθηκαν: «αν ο κ. Πάγκαλος θα εγγραφεί στην τοπική οργάνωση της περιοχής του».

Η απάντηση ήταν… φωτιά!

«Κοίτα ποιοι μιλάνε. Τον Αύγουστο του ’74 πυρήνας πρωτοβουλίας δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ στην Ελευσίνα. Ο Πάγκαλος, άσχετοι, ήταν ένας από αυτούς. Εσείς άραγε πού ήσαστε; Μερικοί δεν είχατε γεννηθεί, άλλοι κυκλοφορούσατε στην Ένωση Κέντρου και μερικοί κατά ΚΟΔΗΣΟ μεριά.

Για να μην αναφερθούμε στις βαρύτερες περιπτώσεις που ανακάλυψαν το ΠΑΣΟΚ μετά το ’81. Οι κύκλοι του ΠΑΣΟΚ με μικρή ή μεγάλη διάμετρο λένε ότι το μέλος πρέπει να “υπηρετεί” τις αποφάσεις της ηγεσίας.

Υπηρέτης είναι αξιοπρεπές επάγγελμα. Προτιμότερο από το να είσαι ανεπάγγελτος και αργόμισθος υπάλληλος ενός χρεοκοπημένου κόμματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάγκαλος: “Ο Βενιζέλος δεν είναι τζόβενο, να δώσει τη θέση του σε έναν 30άρη”

Ο Πάγκαλος μιλάει για τους χοντρούς

Θ.Πάγκαλος: “Αναγκαστικά θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για το μνημόνιο”

Ηράκλειο: Τα… έψαλαν στον Πάγκαλο οι κάτοικοι των Αρχανών – ΦΩΤΟ

Τι εξόργισε τον Θ.Πάγκαλο και εξερράγη μέσω twitter – Φτού σας μπαγάσηδες Μαυρογιαλούροι! Φτου σας ψηφοθήρες και γλοιώδεις λαοπλάνοι!”

“Το κόμμα μου με αγνόησε τελείως από την στιγμή που εγκατέλειψα την Βουλή”

“Μπορεί ο κάθε Τσο..-με συγχωρείτε Τσίπρας να λοιδωρεί ιστορικά ονόματα;

“Όσοι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ είναι αργόμισθοι και φοροφυγάδες”

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένει τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη, περιμένει τα προοδευτικά κόμματα για πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης
Στελέχη της Κουμουνδούρου εκφράζουν την άποψη ότι είναι πολύ πιθανόν να μην έχουν ακόμα αποκαλυφθεί «όλα τα επεισόδια συγκάλυψης της υπόθεσης των Τεμπών»
Ο Σωκράτης Φάμελλος ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη στο «κάδρο» της κυβέρνησης: «Να μην μείνει αναπάντητη καμία αιχμή» η στρατηγική του Μαξίμου
Το κλίμα πόλωσης του τελευταίου διαστήματος, μαζί με την ιδιότυπη «μάχη» στα social media δημιουργούν ένα πρωτόγνωρο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον
Η τραγωδία των Τεμπών
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit