Παρασκευή, 5 Ιουλ.
25oC Αθήνα

Πάγκαλος vs Κωνσταντινόπουλου στο twitter για τους “58”

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Το εκρηκτικό κλίμα, που επικρατεί στο χώρο της Κεντροαριστεράς με επίκεντρο τις πρωτοβουλίες των “58” μεταφέρονται και στο twitter, όπου ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, απαντά σε δηκτικό σχόλιο του πρώην Αντιπροέδρου των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρου Πάγκαλου.

“Βούλγαρη προχώρα σε θέλει όλη η χώρα! Όσοι ρωτήσουν “ποιος είναι ο Βούλγαρης”, είναι απλώς κακοήθεις” ήταν το σκωπτικό σχόλιο του Θεοδώρου Πάγκαλου για τους χειρισμούς, που επιλέγει εσχάτως ο εκ των εμπνευστών της “Πρωτοβουλίας των 58” και οι οποίοι προκαλούν τριγμούς όχι μόνον στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ αλλά και στον ευρύτεροι χώρο της Κεντροαριστεράς.

Σκιαμαχίες στην μπλογκόσφαιρα για το εγχείρημα των “58”

Άμεση ήταν η απάντηση του ΠΑΣΟΚ δια του εκπροσώπου τύπου του κόμματος, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, που τιτίβισε: “ Ότι ο κ. Πάγκαλος απαξιώνει την προσπάθεια δημιουργίας της μεγάλης προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης είναι ελπιδοφόρο. Είμαστε στο σωστό δρόμο.”

Υπενθυμίζεται ότι ο κύριος Πάγκαλος έχει ταχθεί σε ανύποπτο χρονικό διάστημα υπέρ της κοινής καθόδου του φιλο – ευρωπαικού μετώπου στις επερχόμενες Ευρωεκλογές υπαινισσόμενος σύμπραξη Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ. Στον αντίποδα, ο κύριος Κωνσταντινόπουλος είναι από τα στελέχη, που στηρίζουν την κοινή πορεία ΠΑΣΟΚ – “58”, ωστόσο έχει ταχθεί υπέρ ψηφοφοριών για μία σειρά από ζητήματα με κορυφαίο εκείνο του καταρτισμού του ευρωψηφοδελτίου.

Διαβάστε επίσης

“Παραφωνίες” των 58 εξοργίζουν το ΠΑΣΟΚ, πολεμικό κλίμα και στη ΔΗΜΑΡ

Το κρυφτό με την τρόικα συνεχίζεται – Πολλά τα εσωτερικά μέτωπα για Σαμαρά και Βενιζέλο

Ποιούς δημάρχους θα στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική – Ποιές υποψηφιότητες θεωρούνται σίγουρες για Περιφερειάρχες

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 3 μονάδες έναντι της ΝΔ, σύμφωνα με δημοσκόπηση

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε