Πολιτική

Παπαμιμίκος για το φιάσκο στη ΝΔ: Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα

Σε τεχνικό θέμα αναφέρθηκε σήμερα ο Ανδρέας Παπαμιμίκος αναφερόμενος στο φιάσκο στις εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

“Κάποιοι βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζουν” είπε ο κ. Παπαμιμίκος μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
“Εγώ ρώτησα τους τεχνικούς της εταιρείας και μου έλεγαν ότι υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα, όμως μου φαίνονται περίεργα όλα αυτά”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Επέμεινε ότι πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα, ωστόσο με νόημα συμπλήρωσε ότι “δεν μπορώ βέβαια να γνωρίζω τι ακριβώς έχει συμβεί. Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για το τι έγινε με το φιάσκο της Κυριακής”.

Ως προς τις επιθέσεις που έχει δεχθεί ο κ. Παπαμιμίκος αναφερόμενος στα όσα είπε ο Ν. Κακλαμάνης εναντίον του μίλησε για ρατσιστικού τύπου επιθέσεις γιατί είναι νέος στην ηλικία τονίζοντας “Ο Παπαμιμίκος είναι εδώ. Κάποιος λέει ότι ο Παπαμιμίκος κρύβεται σε λαγούμια”
Σε ό,τι αφορά στην απαίτηση κάποιων για παραίτησή του ο κ. Παπαμιμίκος είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ότι αυτό θα ήταν η εύκολη λύση, “έπρεπε να παραμείνω για να διασφαλιστεί η διαδικασία” τόνισε.
Ως προς το γεγονός ότι ο κ. Μεϊμαράκης έχει τονίσει ότι δεν έχει καμία επαφή μαζί του ενώ και οι άλλοι υποψήφιοι, Μητσοτάκης – Γεωργιάδης του καταλογίζουν πολιτικές ευθύνες ο κ. Παπαμιμίκος απάντησε πως δεν θέλει να απαντήσει πριν τη διενέργεια εκλογών σε κανέναν από τους υποψηφίους.
“Ζήτησα ήδη και ζητώ ξανά συγνώμη από τους ψηφοφόρους της ΝΔ. Ανέλαβα το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί” τόνισε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1