Πέμπτη, 4 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Παραλήρημα Κασιδιάρη: Ο Πειραιώς Σεραφείμ το ’10 μας αποκαλούσε ελπίδα της Ελλάδας – Τέκτονες ιερείς, τα «παίρνουν» για να βρίζουν στη Χρυσή Αυγή

Παραλήρημα Κασιδιάρη: Ο Πειραιώς Σεραφείμ το ’10 μας αποκαλούσε ελπίδα της Ελλάδας – Τέκτονες ιερείς, τα «παίρνουν» για να βρίζουν στη Χρυσή Αυγή

Κασιδιάρης: Θέλουμε κοντά μας φτωχούς και ταπεινούς ιερείς – Εκτίθεται ο Πειραιώς Σεραφείμ
– Ζαρούλια για τα video Μιχαλολιάκου: Τα πήραν παράνομα από το σπίτι μου – Λέει αλήθειες ο αρχηγός
– Παναγιώταρος: Μοναδικός άξιος ο Χριστόδουλος
– Κάτοικος των Αγίων Αναργύρων κατηγόρησε τους Πακιστανούς που παίζουν… κρίκετ και ενοχλούν τις ελληνικές οικογένειες!
– Τι απαντά ο Μητροπολίτης Άνθιμος στη Χρυσή Αυγή

Η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής έξω από το σταθμό του Μετρό στον Ελαιώνα κατά της ανέγερσης τζαμιού στο Βοτανικό εξελίχθηκε σε… μανιφέστο του Ηλία Κασιδιάρη κατά ιεραρχών και του Επιτρόπου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Νιλς Μούιζνιεκς.

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής έδωσε συνέχεια στις αποκαλύψεις που ήρθαν χθες στο φως της δημοσιότητας για τις σχέσεις της Χρυσής Αυγής με ιεράρχες (σ.σ. βίντεο στη δικογραφία για την υπόθεση δείχνει τον Νίκο Μιχαλολιάκο να αποκαλεί σκατιάρη τον Μητροπολίτη Άνθιμο και να βρίζει άλλους ιεράρχες) και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κυρίως στον Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ, εν μέσω αποδοκιμασιών από τους οπαδούς του κόμματος.

Μίλησε για ιεράρχες που παράλληλα είναι και τέκτονες κι άλλους που «έχουν πάρει πάρα πολλά λεφτά για να υβρίζουν τη Χρυσή Αυγή». «Ιδίως στον Μητροπολίτη Πειραιώς που τόλμησε να πει ότι είμαστε παγανιστές, θα του υπενθυμίσω το 2010 και είπε ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική ελπίδα για να πάει μπροστά η χώρα. Να τα θυμηθεί γιατί εκτίθεται ανεπανόρθωτα», είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Παναγιώταρος, χαρακτήρισε μοναδικό άξιο ιεράρχη τον μακαριστό Χριστόδουλο και ανάξιο, αν και χωρίς να τον κατονομάσει, τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.


Επόμενος στη λίστα της επίθεσης ο επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Νιλς Μούιζνιεκς, που ζήτησε ξανά να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Αφού ο εκπρόσωπος του κόμματος τον χαρακτήρισε ανθέλληνα και άθλιο, είπε: «του απαντούμε: μολών λαβέ. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν παρέλειψε να δώσει και προεκλογικό τόνο στη συγκέντρωση, παρουσία της Ελένης Ζαρούλια, συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου αλλά και του βουλευτή και υπόδικου Νίκου Μίχου. Παρών στη συγκέντρωση και ο βουλευτής Γιώργος Γερμενής.

«Στόχος της Χρυσής Αυγής είναι να είναι πρώτο κόμμα στις δημοτικές εκλογές» είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης που δεν έκλεισε ότι το κόμμα θέλει να «πάρει» τους δήμους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πειραιά.
Παίρνοντας για δεύτερη φορά το λόγο, ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θέλει κοντά της φτωχούς και ταπεινούς ιερείς και τον κλήρο και όχι τους τέκτονες ιεράρχες.

Ζαρούλια: Παράνομα πήρα τα video, λέει αλήθειες ο Μιχαλολιάκος

Η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, μίλησε στη συγκέντρωση και αναφέρθηκε στα video που έχουν έρθει στη δημοσιότητα τις τελευταίες μέρες και όπου ο Νίκος Μιχαλολιάκος βρίζει ιεράρχες ή αποκαλύπτει ποιοι και πως στήριξαν τη Χρυσή Αυγή στις εκλογές.

«Τα video έχουν παρθεί παράνομα από την οικεία μου. Ξεφτιλισμένοι δημοσιογραφίσκοι τολμούν να βγάλουν ιδιωτικές συζητήσεις του αρχηγού μας. Νομίζουν ότι θα μας κάνουν κακό. Τίποτα δεν είναι ποινικά κολάσιμο. Ακούγονται αλήθειες», είπε και έκλεισε την ομιλία της κραυγάζοντας: «Ζήτω ο αρχηγός».

Το κρίκετ και οι εκπρόσωποι των συνοικιών

Το λόγο στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής πήραν και πολίτες από περιοχές όπου υπάρχει εγκληματικότητα. Τον Άγιο Παντελεήμονα εκπροσώπησε η γνωστή και κατηγορούμενη στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, Θέμις Σκορδέλη, που χαρακτήρισε ανόητο και ανθρωπάκι τον υπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Εκείνος όπου που προκάλεσε, αν μη τι άλλο, έκπληξη με όσα είπε ήταν ένας κάτοικος των Αγίων Αναργύρων. Τα έβαλε με το… κρίκετ, που παίζουν οι Πακιστανοί μετανάστες και ενοχλούν τις οικογένειες που μένουν κοντά στο πάρκο Τρίτση!

Πορεία στον… Κεραμεικό

Αρχικά, αφού τελείωσαν οι ομιλίες και η συγκέντρωση στον Ελαιώνα, οι περίπου 500 οπαδοί της Χρυσής Αυγής και οι βουλευτές του κόμματος θέλησαν να κάνουν πορεία μέχρι τα γραφεία της οργάνωσης στη Δεληγιάννη. Αλλά μάλλον τους έπεσε… μακριά, έκαναν μέχρι τον Κεραμεικό και διαλύθηκαν.

Νωρίτερα, είχαν ανακοινώσει πως την Τετάρτη θα οργανώσουν συσσίτια, μόνο για Έλληνες φυσικά, στα γραφεία στη Δεληγιάννη, το Σάββατο σε κεντρικό σημείο στον Πειραιά και την παραπάνω Δευτέρα στα γραφεία της οργάνωσης στο Πέραμα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλος από το βίντεο του Μιχαλολιάκου: “Ο Μητροπολίτης Σπάρτης έβαλε ένα ολόκληρο γηροκομείο να μας ψηφίσει” – Αποκαλεί “σκατιάρη” τον Άνθιμο

Τα μωρά του Χίτλερ… Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Λαγός, Γερμενής (ΦΩΤΟ)

Οργή από τα βίντεο με τον Νίκο Μιχαλολιάκο: Πανηγύρι το Πολυτεχνείο και άτυχοι οι νεκροί της 17ης Νοεμβρίου

Φρικαλέα σύμβολα και φωτογραφίες στους υπολογιστές των χρυσαυγιτών – Σκίτσο με τον Μιχαλολιάκο να σφάζει μετανάστη

Το λεύκωμα μίσους της Χρυσής Αυγής: Όπλα, σβάστικες, ναζιστικοί χαιρετισμοί – Τα ντοκουμέντα που «καίνε»

Μητροπολίτης Πειραιώς: Θα αφορίσω όποιον ψηφίσει το σύμφωνο συμβίωσης

Μητροπολίτης Σεραφείμ: Παγανιστές οι Χρυσαυγίτες, αντιχριστιανοί στο ΣΥΡΙΖΑ

Πειραιώς Σεραφείμ: Αν μια παράσταση εμφάνιζε τον Τσίπρα κίναιδο και την Κανέλλη λεσβία…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε