Πολιτική

Παραλήρημα Ζαρούλια: Συλλυπητήρια στην δικαιοσύνη που μας άφησε χρόνους

Η Χρυσαυγίτισα βουλευτίνα, Ελένη Ζαρούλια, από το βήμα της Βουλής, εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά της Δικαιοσύνης, για τη στάση της απέναντι στο κόμμα της.

«Συλλυπητήρια στη Δημοκρατία που θα μας άφησε χρόνους» ξεκίνησε την ομιλία της… «Και στη Δικαιοσύνη που είναι στα νύχια εγκάθετων αριστεριστών και ανθελλήνων δικαστών» συνέχισε.

«Βάλατε επίορκους να μας δικάσουν για τα πιστεύω μας» πρόσθεσε η κ. Ζαρούλια, και αναφερόμενη στην ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα που έχει αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής την χαρακτήρισε ακατάλληλη, εγκάθετη και επικίνδυνη.

Μάλιστα έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει «Τούρκο πράκτορα» τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Α. Χατζηοσμάν και να ισχυριστεί πως ο σύντροφος της Ηλιόπουλος προφυλακίστηκε επειδή, όπως ισχυρίστηκε, τον αποκάλυψε.

«Ζητάτε δικαιοσύνη αλλά κατηγορείτε τους δικαστές ως επίορκους. Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε» παρενέβη ο Προεδρεύων Γιάννης Δραγασάκης και ζήτησε τα όσα είπε η κ. Ζαρούλια να διαγραφούν από τα πρακτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βούλτεψη: Απειρία του Χριστογιάννη που είπε την χούντα επανάσταση

Ειρωνείες ”Αυγής”: Οχυρώνεται το Παρίσι για Πάγκαλο και Αλ Σάλεχ

Οι Γερμανοί βρήκαν τους «νέους ήρωες της Ελλάδας»: Την Task Force του Ράιχενμπαχ!

Πάγκαλος vs Κωνσταντινόπουλου στο twitter για τους “58”

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης