Πολιτική

Παραπέμπεται σε δίκη ο Φράγκος για “παράβαση καθήκοντος κατ΄εξακολούθηση”

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου καλείται τελικά να καθίσει ο πρώην Α/ΓΕΣ, Φράγκος Φραγκούλης, κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος, κατ΄ εξακολούθηση.

Το Φεβρουάριο του 2014, όπως είχε αποκαλύψει το OnAlert, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Στρατοδικείου Αθηνών ποινική δίωξη, σε βάρος του πρώην Α/ΓΕΣ και ΥΕΘΑ, Στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη, για παράβαση καθήκοντος κατά συρροή (πράξεις 2), μετά από μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του ο απόστρατος, σήμερα, οδοντίατρος αξιωματικός, Νίκος Ρούμπος. Ο αξιωματικός κατηγόρησε τον πρώην Α/ΓΕΣ ότι αν και ζήτησε αντίγραφα της πλήρους ΕΔΕ που διενεργήθηκε σε βάρος του (του Ρούμπου) και είχε κάθε νομικό και ηθικό δικαίωμα και έννομο συμφέρον να λάβει, ο Α/ΓΕΣ κατά παράβαση του καθήκοντός του δεν του τα χορήγησε.

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ