Πέμπτη, 4 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Ποιοι δεν άφησαν τον Αντώνη Σαμαρά να φάει τη χωριάτικη σαλάτα του;

Ποιοι δεν άφησαν τον Αντώνη Σαμαρά να φάει τη χωριάτικη σαλάτα του;

Πόσο εύκολο είναι για έναν πρωθυπουργό να φάει μια χωριάτικη σαλάτα 45 λεπτά πριν από την ορκωμοσία του νέου υπουργικού συμβουλίου. Καθόλου, ρωτήστε και τον Αντώνη Σαμαρά

Για τις 15:30 ήταν προγραμματισμένη η ορκωμοσία των νέων υπουργών και υφυπουργών που μπήκαν στην κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό. Πριν πάει στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρωθυπουργός είπε να «τσιμπίσει» κάτι.

Πήρε λοιπόν τους δύο πιο στενούς συνεργάτες του, τους Χρύσανθο Λαζαρίδη και Σταύρο Παπασταύρου, για να φάνε μια χωριάτικη σαλάτα στη «Βιβλιοθήκη» στην πλατεία Κολωνακίου, γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Και ενώ σιγά σιγά οι υπουργοί έφταναν στο Προεδρικό (τα… πρωτάκια πριν απ’ όλους) για την ορκωμοσία, ο πρωθυπουργός προσπαθούσε να φάει τη σαλάτα του. Αλλά μόνο εύκολο δεν ήταν αυτό.

Όπως σημειώνει ο ΒΗΜΑτοδότης, άλλοι τον πλησίαζαν για να τον συγχαρούν, άλλοι για να τον χαιρετήσουν, άλλοι για να του πουν τον πόνο και ένας για του πει το… παρελθόν του νέου «τσάρου» της Οικονομίας Γκίκα Χαρδούβελη. Ήταν ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Κύπρου (αυτός που παραιτήθηκε αφού συμφώνησε για το κούρεμα των καταθέσεων) Μιχάλης Σαρρής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παγωμένα χαμόγελα από Σαμαρά και “μαγκωμένοι” υπουργοί – Τα μηνύματα και οι εξαγγελίες για το επόμενο διάστημα

Η συγκίνηση του Γιάννη Στουρνάρα στην παράδοση του υπουργείου Οικονομικών – Φεύγω από το σπίτι μου – Η αποθέωση του Αδωνι Γεωργιάδη

Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση – Τα απρόοπτα που σημάδεψαν την ορκωμοσία – Ο διάλογος μυστήριο Σαμαρά – Δένδια

“Αγκαζέ” στο Προεδρικό για την ορκωμοσία Σαμαράς – Χαρδούβελης (ΦΩΤΟ)

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε